0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

INTER NAJAVIO NAJVEĆI TRANSFER IKADA: Navijači u transu, na katedrali u Milanu prikazana silueta koja govori sve! (FOTO)

Objavljeno: 28.07.20 u 14:30

Fudbaleri Intera večeras od 21.45 minuta dočekuju Napoli u derbiju 37. kola Serije A, a uvertira za ovaj uzbudljiv meč jeste najava istog kroz fudbalera Barselone, Lionela Mesija!

Naime, kineski televizijski servis ‘PPTV’, koji je u vlasništvu generalnog sponzora Intera kompanije Suning, objavila je poster za najavu meča na kom dominira upravo Mesi kako slavi gol. I to oslikan na čuvenoj milanskoj katedrali.

Ova grafika izazvala je veliku pažnju medija, pogotovo što je Mesi nekoliko puta povezivan sa Interom još dok je Masimo Morati bio vlasnik kluba.

PROČITAJTE JOŠ: SERGEJ POSTAJE SRPSKI REKORDER: Engleski gigant dovodi Milinković-Savića za ogromnu svotu novca!

Takođe, u poslednja dva roka se pričao o potencijalnom dolasku Argentinca u Inter, a priča dobija na težini kada se zna da je njegov otac nedavno viđen u Milanu kako kupuje kuću. Podsetimo, nedavno se pojavila vest da Mesi neće produžiti ugovor sa Barsom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šta reći…. #GOAT 7. put najbolji strelac Primere! #Messi #Barcelona

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter