0
Evropske lige

FOTO: Youtube/printscreen

GDE JE ZAPELO: Bane bi mogao da napusti Zenit, kao zamena stiže Hrvat

Objavljeno: 27.07.20 u 09:20

Odličnu sezonu imao je Branislav Ivanović u Zenitu sa kojim je osvojio ‘duplu krunu’.

Srpski fudbaler bio je jedan od najboljih pojedinaca ekipe iz Sankt Peterburga u prethodnoj sezoni, bio je čvrst stub odbrane. Baš kako je navikao, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije ove sezone podigao je šampionski, ali i pehar u Kupu Rusije.

PROČITAJTE JOŠ: OLE GUNAR SOLSKJER: Oduševljen sam, pokazali smo mentalitet!

Zbog toga je uprava kluba spremna da mu ponudi novi ugovor, kako bi pomogao Zenitu u borbi na tri fronta, ipak, Srbin nije zadovoljan sa novim ugovorom, po kome će zarađivati dva miliona evra, njegova želja je ugovor sa cifrom od četiri miliona.

Klub nije spreman da nekadašnjem reprezentativcu Srbije da toliku platu, posebno zbog finansijske krize u svetu prouzrokovanom koronavirusom, a Sergej Semak će u narednim danima prelomiti. Spreman je i plan B, a to je defanzivac Liverpula Dejan Lovren.

Hrvatskom fudbaleru ugovor sa Liverpulom ističe naredne godine, a čini se da će Zenit iskoristiti priliku da ga dovede ‘ispod cene’, koja je 16 miliona evra.

Više će se znati u narednim danima… 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter