0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Screesnhot

OLE GUNAR SOLSKJER: Oduševljen sam, pokazali smo mentalitet!

Objavljeno: 26.07.20 u 23:15

Ole Gunar Solskjer, trener Mančester junajteda, rekao je da je zadovoljan kako se sezona završila kada se pogleda šira slika.

Mančester junajted je u poslednjem kolu protiv Lestera ostvario pobedu i plasman u Ligu šampiona za narednu sezonu, a Ole Gunar Solskjer nije krio oduševljenje.

– Oduševljen sam, uspeli smo da ostvarimo primaran cilj i obezbedimo mesto u Ligi šampiona. Bili smo u jednom trenutku daleko iza mnogih timova i sve smo ih preskočili. Pokazali smo da posedujemo konstantnost i pravi mentalitet. Izgradili smo grupu i rezultate na koje možemo biti ponosni. Rekao sam momcima da, šta god da se dogodi na ovom meču, da smo već pobedili. Pokazali su kvalitet kao grupa. Uzeli su šta su želeli i gledaju da uzmu i više u budućnosti, baš kao što treba Mančester Junajted. Okruženje je već mnogo bolje nego pre – rekao je Solskjer.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemanja Matić šalje poruku podrške bivšim fudbalerima FK Borac Čačak koji su stupili u šrajk gladju!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Youtube/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter