1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ODRADILA TRENING: Crveno-beli po pljusku radili na Divčibarama

Objavljeno: 19.07.20 u 13:35

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su prvi današnji trening i to pod različitim vremenskim uslovima. Pored uvežbavanja taktike, kao i vežbi snage, akcenat je stavljen i na istrčavanja u kojima su prvotimci pokazali snagu, volju i karakter.

Deveti dan Zvezdinih priprema na Divčibarama počeo je vredno. Prvo je odrađena neophodna aktivacija kroz vežbe zagrevanja i razgibavanja u sportskoj sali. Dok je jedna grupa radila u zatvorenom prostoru, druga je na terenu usavršavala taktičke detalje zajedno sa Dejanom Stankovićem i pomoćnicima.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN STANKOVIĆ O LIGI ŠAMPIONA I PARTIZANU: Zvezda zna svoje ciljeve, ne možemo da kažemo ‘ne’ eliti!

Obe grupe su podjednako vremena provele i u sportskoj sali i na terenu. Posle toga, orni za rad i dobro raspoloženi odradili su uobičajeno trčanje i dodatno razgibavanje sve u svrhu dobre pripreme predstojećih izazova.

Poslednja vežba je definitivno bila najteža. Podeljene u tri grupe, Zvezdine snage su trčale od jednog kraja terena do drugog. Kiša im nije smetala da pruže maksimum i u ovoj vežbi, a od strane stručnog štaba često su se čule motivacione poruke i aplauzi. Svi su držali visok tempo, a da je trening bio uspešan govore osmesi na licu celog Zvezdinog tima.

Golmani su radili odvojeno sa trenerom Federikom Panonćinijem na tehničkim stvarima koji su neophodni za ovaj period priprema.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auuu! Radile se noge na pauzi! 🌪💪 #Degenek

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter