0
Domaći fudbal

JEVTOVIĆ POTPISAO ZA ARHUS: Zvezda bez obeštećenja, dobija procente od dalje prodaje (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.20 u 16:24

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde koji je deo karijere proveo na pozajmicama potpisao je ugovor sa danskim Arhusom, koji ga je danas zvanično predstavio.

Bivši fudbaler Crvene zvezde prethodnu sezonu proveo je u Apoelu iz Nikozije na pozajmici, ali je kiparski tim odlučio da sa njim ne potpiše novi ugovor, a vezista će karijeru nastaviti u danskom superligašu.

Crvenu zvezdu napustio je kao slobodan igrač, a šampion Srbije prihodovaće 25 procenata od naredne prodaje.

– Srećan sam što sam ovde. Došao sam jer je ovo neverovatan klub, pratio sam ih, želim da igram velike utakmice i da uživam. O klubu znam dosta. Pratim Dansku ligu pošto sam igrao u Norveškoj. Igram po levoj i desnoj strani, volim da asistiram saigračima.  Potrudiću se da dam svoj maksimum za Arhus. Jedva čekam da igram pred navijačima ovog kluba – rekao je Jevtović.

PEVAŠ PESME ČOVEKA KOJI SLAVI ZLOČINE USTAŠA I UBIJANJE SRBA: Nemci osuli paljbu po Nojeru

Podsetimo, dres Arhus sa velikim uspehom nosio je golman Aleksandar Jovanović, koji sada nastupa u Deportivu iz La Korunje.

Jevtović je karijeru počeo u Borcu iz Čačka, potom je nastupao za Glimt, Antalijaspor, Rozenborg, Crvenu zvezdu i Apoel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter