1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN POČEO PRIPREME: Crno-beli posle kratkog odmora i iza zatvorenih vrata krenuli u nove radne pobede (FOTO)

Objavljeno: 04.07.20 u 11:58

Fudbaleri Partizana završili su kratak odmor i počeli pripreme za novu sezonu.

Iza zatvorenih vrata, uz stroge mere kontrole, Savo Milošević je okupio svoje izabranike u sportskom centru Teleoptik na početku priprema Partizana za novu sezonu.

ĐUMI ZA HS: Partizan je pokazao da može ofanzivno i lepo, savladali smo Zvezdu na ‘Marakani’, igrali evropske mečeve za pamćenje…

Pošto se korona virus pojavio u redovima crno-belih, odlučeno je da pripreme počnu iza zatvorenih vrata.

Zaposleni i prvotimci Partizana pridržavali su se svih mera Vlade Republike Srbije: svi su imali maske, držali su distancu, a svakom je na ulazu u sportski centar merena temperatura.

FOTO: FK Partizan

Plan je bio da se crno-beli presele na Zlatibor već danas.

Zbog dvojice pozitivnih na koronu, kao i kompletne situacije sa virusom u Srbiji i pre svega u Beogradu, klub je dobio preporuku lekara da se nigde na putuje, bar kada je u pitanju prva faza priprema (druga je od 15. do 26. jula).

FOTO: FK Partizan

Boravak u Beogradu će olakšati posao ako još neko bude zaražen. Ostanak u glavnom gradu Srbije ne bi trebalo mnogo toga da poremeti, jer će ekipa u sopstvenom sportskom centru imati maksimalne uslova za rad i biće potpuno izolovana.

Pored standardne ekipe, bez Makija Banjka, na pripremama su se pojavili i mladi Dragan Bojat, Uroš Knežević, Nemanja Jović, Nikola Čolić, sve 18-godišnjaci, kao i 19-godišnji Savo Arambašić.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakav gol Strahinje Pavlovića!!!! Auuuu! 💪 @pavlovic_strahinja3

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter