Fudbalski klub Partizan danas je dobio novo pojačanje u stručnom štabu, a ujedno je izgubio velikog stručnjaka Milana Đumija Đuričića umesto kog je došao Radovan Čurčič.

Iskusni stručnjak koji je bio deo velikih uspeha crno-belih u srpskom i evropskom fudbalu okreće se novim izazovima, a o vremenu provedenom u Partizanu govorio je u superlativu.


‘KATALONCI’ MENJAJU UNIFORMU: Pogledajte kako će izgledati novi dres Barse (FOTO)

– Igrali smo najlepši fudbal u zemlji i na to sam mnogo ponosan. Ja lično mislim da možete igrati lepo za oko, a uporedno i da napravite rezultat. Pobedili smo Crvenu zvezdu na ‘Marakani’ i uzeli kup. Igrali smo utakmice za pamćenje sa Mančesterom, AZ Alkmarom, Malatijom, Moldeom, Astanom… Pokazali smo da se i u Srbiji može igrati dopadljiv i ofanzivan fudbal. Upravo od te filozofije nikada neću odustati, jer to je obaveza velikih timova – ističe Đuričić u razgovoru za HotSport i potom nastavlja:

FOTO: FK Partizan

– Želeo bih da se zahvalim navijačima na podršci tokom ovih 15 meseci, ali i na porukama zahvalnosti nakon mog odlaska. Zahvalio bih i predsedniku Miloradu Vučeliću, direktoru Milošu Vazuri, sportskom direktoru Ivici Ilievu, kao i potpredsedniku Vladimiru Vuletiću na izuzetnoj saradnji tokom boravka u klubu. Oni su svakako ljudi koji imaju veliki uticaj na trenutno stabilnost Partizana.

Savo Milošević je u razgovoru za zvanični sajt Partizana istakao važnost Đuričićevog rada, a iskusni trener zahvalio se prvom treneru crno-belih i celom stručnom štabu.

– Zahvalio bih se Savi Miloševiću i celom stručnom štabu na predivnih 15 meseci, ali istovremeno i teških – rekao je Đuričić koji je potom govorio o planovima za budućnost.

– Moji planovi vezani su za samostalni rad – poručio je iskusni stručnjak na kraju razgovora za HotSport.

FOTO: FK Partizan