0
Evropske lige

NE MOŽE TO TAKO: FIFA ‘udarila’ Arsenal po džepu!

Objavljeno: 03.07.20 u 22:26

Ko kaže da u Engleskoj nema ‘muljanja’ i pokušaja da se prevari sistem?

FIFA je odlučila da Arsenal kazni nakon što je otkriveno da je klub koristio promenljive klauzule u prodaji igrača, a za koje je kasnije otkriveno da utiču na drugu stranu.

HOTSPORT ANALIZA: Ko ima ‘vrtić’, a koji klub je ‘dom penzionera’? Najmlađi Spartak, najstarija Inđija, gde su ‘večiti’?

Tim iz Londona kažnjen je sa 40.000 švajcarskih franaka, prenosi ‘Asošiejted Pres’. Arsenalu ova kazna neće teško pasti, ali će ‘topdžije morati da pripaze, u slučaju ponavljanja prekršaja, kazne će biti drakonske.

RADNO U HUMSKOJ: Mladi napadač potpisao

U pravnim dokumentima koje je objavila FIFA izražena je zabrinutost oko uslova transfere Čube Akpoma u PAOK i Dđoela Kembela u Frozinone 2018. godine.

‘SUPER MARIO’ PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Čuveni fudbaler dobio otkaz!

Arsenal bi dobio veći deo od ugovora, da su Akpom i Kembel kasnije prodati britanskim klubovima, nego što bi to bio slučaj sa nekim drugim, nebritanskim klubovima.

Komisija smatra da je, samim postojanjem ovih klauzula, Arsenal uticao na PAOK i Frosinone u pitanjima zaposlenja i transfera – navodi se u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter