FK Partizan potpisao je ugovor sa Nikolom Štulićem na četiri godine.

‘Biser’ crno-belih je ovog petka u prosorijama kluba FK Partizan potpisao četvorogodišnji ugovor. U ime FK Partizan, to je učinio generalni direktor Miloš Vazura.


– Posle debija sa prvim timom, veliki dan za mene! Trudiću se ne samo da opravdam poverenje šefu Miloševiću, već i da ostavim trag kao napadač u crno-beloj porodici! Sve što mi se dešava je početak mojih snova uz naravno veliki rad – rekao je Štulić i potom dodao reči zahvalnosti:

– Hvala svima na poverenju, šefu Miloševiću, g. Vazuri, mojim saigračima i svima koji su me podržavali i verovali u mene još od prvih fudbalskih koraka!.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mladi napadač crno-belih @nikola_stulic , koji je nedavno debitovao za prvi tim, potpisao je četverogodišnji ugovor sa FK Partizan. Ugovor je potpisao generalni direktor FK Partizan g. Miloš Vazura u službenim prostorijama kluba. ‘Posle debija sa prvim timom, veliki dan za mene! Trudiću se ne samo da opravdam poverenje šefu Miloševiću, već i da ostavim trag kao napadač u crno-beloj porodici! Sve što mi se dešava je početak mojih snova uz naravno veliki rad! Hvala svima na poverenju, šefu Miloševiću, g. Vazuri, mojim saigračima i svima koji su me podržavali i verovali u mene još od prvih fudbalskih koraka! – rekao je Štulić. #fkpartizan #crnobelaporodica #fkp #nosimaskubudiodgovoran

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

 

Nikola Štulić je rodjen 2001. godine, i jedan je od najperspektivnijih igrača na svojoj poziciji u Superligi.