1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

RADNO U HUMSKOJ: Mladi napadač potpisao

Objavljeno: 03.07.20 u 13:12

FK Partizan potpisao je ugovor sa Nikolom Štulićem na četiri godine.

‘Biser’ crno-belih je ovog petka u prosorijama kluba FK Partizan potpisao četvorogodišnji ugovor. U ime FK Partizan, to je učinio generalni direktor Miloš Vazura.

– Posle debija sa prvim timom, veliki dan za mene! Trudiću se ne samo da opravdam poverenje šefu Miloševiću, već i da ostavim trag kao napadač u crno-beloj porodici! Sve što mi se dešava je početak mojih snova uz naravno veliki rad – rekao je Štulić i potom dodao reči zahvalnosti:

– Hvala svima na poverenju, šefu Miloševiću, g. Vazuri, mojim saigračima i svima koji su me podržavali i verovali u mene još od prvih fudbalskih koraka!.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mladi napadač crno-belih @nikola_stulic , koji je nedavno debitovao za prvi tim, potpisao je četverogodišnji ugovor sa FK Partizan. Ugovor je potpisao generalni direktor FK Partizan g. Miloš Vazura u službenim prostorijama kluba. ‘Posle debija sa prvim timom, veliki dan za mene! Trudiću se ne samo da opravdam poverenje šefu Miloševiću, već i da ostavim trag kao napadač u crno-beloj porodici! Sve što mi se dešava je početak mojih snova uz naravno veliki rad! Hvala svima na poverenju, šefu Miloševiću, g. Vazuri, mojim saigračima i svima koji su me podržavali i verovali u mene još od prvih fudbalskih koraka! – rekao je Štulić. #fkpartizan #crnobelaporodica #fkp #nosimaskubudiodgovoran

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

 

Nikola Štulić je rodjen 2001. godine, i jedan je od najperspektivnijih igrača na svojoj poziciji u Superligi.

0
0

1 Komentara

  1. E DA NIJE VAZURA NEMA KO
    DA SE SLIKA PRI POTPISU.
    IMAI NEKO KO CE SE
    ZAHVALITI DVOJCU VAZURI
    VUCELIC.
    P. S. DIK SU ONI TITULE NEMA. ZAPAMTITE. NEMAJU
    KAPACITET ZA TO. SHVATITE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter