6
Domaći fudbal

FOTO: FSS

NENAD LALATOVIĆ PORUČIO ‘GROBARIMA’: Nijedna srpska majka nije zaslužila da je iko ponižava! Vređajte mene, a ne porodicu!

Objavljeno: 22.06.20 u 14:25

Trener fudbalera Vojvodine vrlo emotivno je najavio predstojeće finala Kupa Srbije sa Partizanom.

Utakmica će se igrati u sredu na niškom ‘Čairu’, a Nenad Lalatović se posebno osvrnuo na ‘grobare’, sa kojima je prošle nedelje imao verbalni okršaj u Novom Sadu.

– Biće u Nišu baš mnogo navijača Partizana. Oni vole svoj klub, doći će ih bar deset hiljada. Oni su fanatici, a čim se pojavim, ja ih motivišem. Oni vole da me ponižavaju, vole da me vređaju. Pritom, vređaju majku moje dece. A bilo koja srpska majka nije zaslužila da je iko ponižava! Ne ponižavaju oni mene, već upravo majku moje dece. A majka… Majka je svetinja! Zbog navijača Partizana ja ne mogu da na stadion dovedem decu. Meni je, iskreno, neshvatljivo da Srbi vređaju srpsku majku. Vređajte mene, a ne porodicu. A onda ja nešto uradim, pa novinari koji vole Partizan krenu da pišu… A meni deca plaču kada to vide. Što se ekipe koju vodim tiče, ona može da podnese i uvrede i pritisak. Čim mene mogu da podnese, a ja im stalno stvaram pritisak, mogu da podnesu i finale u sredu – rekao je Lalatović.

PRED FINALE KUPA: Milošević: Obožavam da pobedim svakoga, testirao sam se na koronu! Lalatović: Pravi putokaz za duel u Nišu je poslednji meč sa Partizanom

On će ponovo voditi tim u Nišu, gde je svojevremeno bio šef stručnog štaba Radničkog.

– Prelepih godinu dana sam proveo tamo, a navijači mi i dan danas nisu oprostili što sam otišao iz Niša. Bilo je prelepo i ja lično nemam ništa protiv toga što je Čair određen za stadion za meč finala. Iskreno, voleo bih da i kao trener osvojim trofej… Mnogo toga sam uradio u našem fudbalu, zaslužio sam pehar. Bio bih motivisan i da je neko drugi rival, ne samo Partizan. Pritisak nemam, a imam sjajne igarače, pa… Ko bude bio bolji u sredu, neka i pobedi“, zaključio je Nenad Lalatović uoči finala Kupa Srbije.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakve su vaše prognoze za finale kupa u sredu? Partizan-Vojvodina na stadionu Čair u Nišu od 19h #Partizan #Vojvodina

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FSS

0
0

6 Komentara

  1. Moze i tako netreba vredjati niciju zenu i decu.Lalatovicu ti nanosis gnev i mrznju kazi vise koje si namestene utakmice igrao.
    Covece pa ti pre dve god.vodio si Cukaricki i igras protiv Zvezde i dovodis dete u Zvezdinom dresu da sedi stobom na klupi pa gde to ima gde je FSS ili UEF-a nema reakcije.
    PS kako idu terapije za tebe i Dekija zagazili ste duboko u toj prici.
    Istrazivacki novinari proverite ovu informaciju ali vam sada kazem da je tacna.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj malko sandrcno,kakav dobar tim on ima??Nije kao ni cz mogao da stvori jednu pametnu akciju protiv PARNOG VALJKA.Imam osecaj da polako gubi zivce,Terza mu neda u cz dovodi novajlije u tom poslu a on umisljen,da je kalibar za cz.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter