0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

PRED FINALE KUPA: Milošević: Obožavam da pobedim svakoga, testirao sam se na koronu! Lalatović: Pravi putokaz za duel u Nišu je poslednji meč sa Partizanom

Objavljeno: 22.06.20 u 13:45

Finale Kupa Srbije odigraće fudbaleri Vojvodine i Partizana u sredu od 19 sati u Nišu, a treneri Nenad Lalatović i Savo Milošević zajedno su se obratili javnosti.

Poseban akcenat stavljen je i na korona virus.

– Mi ćemo se voditi time da zaboravimo meč iz novembra i poraz od 4:0, tada je Partizan bio bolji. Vodićemo se utakmicom poslednjom protiv Partizana iako nije igrao u najjačem sastavu. Moji igrači su dobro odigrali i nadam se da će ponoviti to u Nišu – rekao je Lalatović na početku konferencije za medije.

Prvo što je Savo Milošević rekao bilo je:

– Obožavam da pobedim svakog protivnika, to je motiv svih nas koji se bavimo sportom. Oba kluba u finalu su velika i normalno je želeti da pobedite protivnika – rekao je Milošević i nije želeo da precizira da li će Bojan Ostojić biti kapiten u odsustvu Vladimira Stojkovića, prvog kapitena, koji bi mogao da propusti finale zbog povrede.

Iskusni štoper uzda se u veliku podršku navijača i njihovu pomoć na putu ka odbrani trofeja u Nišu.

– Mislim da neću reći ništa novo ako kažem da je finale jedna utakmica i da nema izrazitog favorita nikad. Biće dosta izjednačena borba i to ne govorim jer se plašim uloge favorita, ali jedna utakmica je u pitanju i pobediće onaj koji bude želeo više i bude koncentrisaniji, i nadam se da ćemo to biti mi – dodao je strateg crno-belih.

Onda se osvrnuo na sastav za finale.

– Verujem da ću moći da izvedem najjači sastav, situacija je dobra, osim Lakčevića i Lutovca koji su van stroja nekoliko dana – poručio je Milošević i odgovorio na pitanje da li će se testirati na korona virus pošto je bio na ‘Adrija turu’ u Beogradu.

KORONA KOSI ŠAMPIONA: Zvezda objavila koliko prvotimaca ima virus Covid-19

– Već sam se testirao dvaput i negativan sam, ako je neko mogao da dobije koronu do sada onda sam to ja, i nemam je.

Trener crno-belih se dodatno osvrnuo i na to što su petorica fudbalera Crvene zvezde pozitivna na Covid-19, a nedavno su igrali protiv večitog rivala u polufinalu Kupa.

– Mi smo možda jedina ekipa u kojoj su se svi dva puta već testirali na korona virus. Nema novih naznaka, niti simptome u timu da je potrebno da se treći put testiramo. U ovom momentu ne vidim nijedan razlog da se ponovo testiramo – naglasio je Milošević.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakve su vaše prognoze za finale kupa u sredu? Partizan-Vojvodina na stadionu Čair u Nišu od 19h #Partizan #Vojvodina

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter