6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GRCI ‘POLUDELI’ ZA SRBINOM: Vezista Crvene zvezde na meti Olimpijakosa

Objavljeno: 17.06.20 u 12:45

Mladi fudbaler Crvene zvezde ovog prelaznog roka biće tražen od strane evropskih velikana.

Jedan od njih upravo je Olimpijakos. Grčki list ‘Kokivos’ piše da je Njegoš Petrović blizu prelaska u klub iz Pireja, a da je stvar ozbiljna potvrđuje i informacija da je nekadašnji fudbaler Rada pronašao mesto i na naslovnoj strani ovog lista.

BUDI I TI DEO NEZABORAVNOG SPEKTAKLA: Zvezda zove navijače na proslavu titule!

– Olimpijakos poludeo za mladom Zvezdom – stoji u naslovu teksta.

Inače, Olimpijakos u svojim redovima ima Svetozara Markovića, Lazara Ranđelovića, a ovog leta priključiće im se i Nikola Čumić koji je pružao odlične partije u dresu Radničkog, gde je bio nosilac igre u timu Radoslava Bataka.

Petrović je prošle sezone stigao iz Rada za 400.000 evra u Crvenu zvezdu, odmah po dolasku nagovestio je o kakvom se talentu radi, a da to nije slučajno potvrdio je i kod Dejana Stankovića u čijoj igri je imao bitnu ulogu.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

6 Komentara

  1. kako ovo spinovanje … podseca na slucaj marka grujica … zvezda to jes nacija ce da plati olimpijakosu (ako olompijakos pristane) da se ova medijska obrada odigra i BANKOMATU rad nesmetano omoguci … eto i zvrzda je nekog prodala … pa kad se sabiru svi nelegalni prihodi… da i zvezda ima prihod od prodaje igraca. toliko put ovakavih primer i slucajeva u zvezdi ima … da je sportska nacija na to imuna postala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter