2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BUDI I TI DEO NEZABORAVNOG SPEKTAKLA: Zvezda zove navijače na proslavu titule!

Objavljeno: 17.06.20 u 11:51

Crvena zvezda najavljuje spektakularnu proslavu 31. titulu u svojoj istoriji.

Nezaboravno veče najavljuju iz Crvene zvezde za sve zvezdaše koji budu došli na ‘Marakanu‘ u subotu u 19.15, kada Crvena zvezda dočekuje Proleter u okviru poslednjeg kola ovosezonskog ciklusa Superlige Srbije.

Svuda smo te pratili i verno bodrili, a sad je došlo vreme za slavlje. Zasluženo izvojevana titula kroz 30 teških izazova koje su naši fudbaleri predvođeni prvo Vladanom Milojevićem, a potom i Dejanom Stankovićem, imali.

Crveno-bele vedete su zaslužile pune tribine i popodršku u subotu, kada smo Vam spremili proslavu titule kakva do sada nije viđena na ovim prostorima. TO je ukupno 31. trofej državnog prvaka zaz klub čije su pristalice korz istoriju pokazivale kako se voli Crvena zvezda i demonstrirali odanost u najlepšim, ali i najtežim trenucima.

Sigurni smo da će u subotnjem spektaklu svaki navijač koji odluči da dođe – otići kući sa stadiona nasmejan, srećan i ispunjen jer to je Crvena zvezda, a mi Vam spremamo nešto veliko – saopštenje je Crvene zvezde.

Iz kluba podsećaju da je ulaz na sve tribine besplatan i pozivaju navijače da popune ‘Marakanu‘ do poslednjeg mesta.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter