Drugi meč u nizu golgeter se nije našao u protokolu, a to je sigurna naznaka rastanka tokom leta.

Nije Milan Pavkov već dva meča u kombinaciji za sastav Crvene zvezde, a pritom nije zvanično ni na listi povređenih igrača, kao RIčmond Boaći, Dušan Jovančić i Milan Rodić.


Prema nekim informacijama iz Ljutice Bogdana, visoki napadač i dvostruki strelac protiv Liverpula nije u daljim planovima trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića i loptica je sada prebačena rukovodstvu kluba.

POTVRĐENO: Košarkaš Partizana pozitivan na koronavirus!

Ipak, izgleda da je najbolje rešenje prodaja napadača, koji se pre godinu dana vratio iz kine bez potpisa i pošto ove sezone nije bio učinak blistav poput prethodne, ponuda još nema.

Jasno je da crveno-beli imaju tri napadača i da se nijedan nije pokazao bitno iznad proseka, ali je u njih dosta uloženo i momak iz Begeča ima zasluge za mnoge uspehe, tako da kada rezultat nije primaran očekivalo se da dobije određenu minutažu, a posebno ukoliko je rastanak u interesu kluba.

LALATOVIĆ ZA HS: Vodio sam deset klubova, imam 55 posto pobeda! Ima interesovanja za Topića i Zukića, ali…

Ostaje da vidimo konačan status Pavkova, Boaćija, kao i Tomanea, a nije tajna da Zvezda uveliko traga za napadačem pred novu sezonu, pogotovo zbog specifičnog sistema kvalifikacija za Ligu šampiona.

FOTO: FK Crvena zvezda