0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

UVERTIRA ZA DERBI: Zvezda postavila evropski ‘rekord’, Stanković odmarao adute

Objavljeno: 07.06.20 u 10:15
Očekuje se startni tim u Humskoj sa dva napadača, a izgleda da će Ričmond Boaći biti ‘džoker’ sa klupe.
Skoro tri meseca publika nije bila na našem najvećem stadionu, a poseta od oko 15.000 gledalaca je evropski rekord ovog vikenda i rekordna poseta na fudbalskoj utakmici posle korone. Crvena zvezda je napravila uvertiru pred derbi u polufinalu Kupa Srbije, bez obzira na kombinovan sastav i sa ogromnom dozom optimizma šampion dolazi da se izbori za finale. Cilj je dupla kruna, koja je na ‘čekanju’ od 2007. godine, kada je isti rival bio na crti, tada izabranicima Boška Đurovskog. Poslednjih sezona, dominantni šampion se nije proslavio u drugom domaćem takmičenju, ali na Dejanu Stankoviću je da ‘sruši’ tradiciju.
 
 
Mešanje karata, guranje debitanata i očekivana pobeda su sve predigra pred veliki okršaj u kojem će se kalkulisati, mada je izgleda šef crveno-belih prelomio da napadne Partizan. Blizu je odluke da u startnom timu ima Vukanovića i izabraće Tomanea ili Pavkova. Posle pauze zaigrao je Ričmond Boaći, koga izgleda čeka uloga ‘džokera’ sa klupe.
 
 
Aduti su odmorili, a od danas iza zatvorenih vrata ‘Marakane’ kreće kovanje taktike i za Zvezdu je ulazak u finale imperativ.
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gol na svom debiju postigao je Andrija Radulović! Novi ljubimac Zvezdinih navijača je 2002. godište! @radule_11

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter