0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ANDRIJA RADULOVIĆ NAKON DEBIJA IZ SNOVA: Najlepši dan u životu!

Objavljeno: 06.06.20 u 21:58

Ako je neko zaslužio svojim igrama u omladinskom timu da ima najlepši debi u Crvenoj zvezdi, onda je to sigurno Andrija Radulović. Zvezdin biser rođen 2002. godine debitovao je, ali i postigao prvi gol u dresu crveno-belih.

– Teško da se može opisati kako se trenutno osećam. Jedno veliko iskustvo za mene. Srećan sam što sam uopšte i trenirao sa prvim timom. Ovo je moj najlepši dan u životu. Dobio sam šansu da debitujem i mislim da sam ovu priliku iskoristio na pravi način. Nisam mogao lepši debi da zamislim, prva utakmica i odmah gol na Marakani – sa osmehom govori Radulović.

Posle nekoliko treninga sa prvim timom, Radulović je zaslužio poverenje Dejana Stankovića.

– Upravo tako. Dajem sve od sebe, trudim se i verujem da mogu mnogo. Mlad sam, vreme je ispred mene, ali mi mnogo znači što vidim da klub, kao i Dejan Stanković, veruju u mene. Mislim da ne postoji veća privilegija trenirati u klubu koji najviše voliš, pored čoveka koji je legenda kluba i srpskog fudbala.

Radulović je proslavio debitantski gol sa svojim saigračem iz omladinaca, a sada i iz prvog tima, golmanom Andrijom Katićem.

– Još u svlačionici smo se dogovorili da, ukoliko postignem pogodak, proslavimo to zajedno. Naravno, moja želja je bila da odem na sever. To je san svakog igrača koji trenira u Zvezdi. Katić me čekao iza gola, tako da smo zajedno proslavili moj pogodak. Kada sam postigao gol bio sam zbunjen, magla  mi se stvorila pred očima, bio sam pun adrenalina i sreće.

ŠAMPIONSKA FEŠTA: Pogledajte kako je izgledala proslava titule na Marakani (VIDEO)

Radulović je opisao i kako je došlo do toga da upravo on bude izvođač jedanaesterca.

– Nisam stvarno očekivao da će mi saigrači prepustiti izvođenje penala. Kapiten Milan Borjan je uzeo loptu i rekao da ja šutiram i zahvalan sam mu na tome. Svi su bili srećni zbog toga, bodrili su me pre penala, tako da smo još jednom pokazali da smo svi zajedno jedna velika porodica.

SUPERLIGA: Zvezdina sjajna uvertira za meč sa Partizanom, Radnik pao na Marakani, 17-godišnji Radulović postigao gol na debiju (VIDEO)

Posle sjajnih partija u Omladinskoj ligi, kao i Ligi šampiona za mlade, krilni napadač crveno-belih je skrenuo pažnju na sebe.

– Na neki način sam očekivao poziv prvog tima. Znao sam koliko sam pružio igrama u omladinskoj selekciji. Sa druge strane, nisam očekivao da će biti na ovakav način, ali osećaj je svakako neverovatan i ne mogu rečima opisati koliko sam srećan. Takođe, želim da se zahvalim svim zvezdašima na gromoglasnom aplauzu kod mog ulaska na teren. To mi je dalo još veću snagu i želju da pokažem koliko umem – podvukao je Andrija Radulović.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter