12
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SAVO MILOŠEVIĆ POSLE PORAZA OD SPARTAKA: Mnogo toga nije valjalo, moramo puno da popravimo ukoliko želimo pobedu u derbiju

Objavljeno: 06.06.20 u 19:40

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 28. kolu Superlige Srbije od Spartaka u Subotici sa 3:2, a takav ishod uopšte nije prijao treneru Beograđana, Savi Miloševiću.

Trener crno-belih je pred ovaj nastup isticao da neće biti nimalo lako, jer već u sredu sledi večiti derbi u polufinalu Kupa Srbije, ali – igrači kao da ga nisu poslušali.

SUPERLIGA: Senzacija u Subotici! Spartak posle velikog preokreta srušio Partizan, crno-bele pobedio vlastiti igrač!

Uostalom, i njegovo prvo obraćanje posle poraza, za TV Arena sport, bilo je kratko, ali vrlo jasno.

Upitan šta nije funkcionisalo, nasmejan je rekao:

– Mnogo toga, nemate vi dovoljno vremena, a potom je dodao: Glava (mojih igrača) nije bila na utakmici. Misli su usmerene ka derbiju, a to od samog starta nije dobro. Čestitam Spartaku na pobedi, a mi imamo dosta toga da popravimo ako želimo pobedu u derbiju – istakao je Savo Milošević.

 

0
0

12 Komentara

  1. Kod nas je sve metiljavo,pocevsi od uprave,trenera i igraca.Sava stoji sa flasicom kraj aut linije i gleda ko krava mrtvo tele dok igraci ne umeju da prebace loptu na protivnicku polovinu.Savo,bio si odlican igrac i znam koliko volis Partizan ali nije ovo posao za tebe.Ugledaj se na Zeljka obradovica koji je svetski trener.Naravno on ne stoji i bleji kraj klupe nego non stop pritiska igrace i zestoko ih tera.A ti?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma to je Zvezda ukrala tri boda Partizanu sram je bilo hajde na sledečoj utakmici odmah trasparment protiv kradje Zvezde i ostalih lopova sram ih bilo Partizan je jedini posteni klub u ligi,,

    0
    0
    Odgovori
  3. SAVO DOKLE FILOZOFIRANJE
    KOGA BRE TI MULJAS. STA
    KUPUJES VREME. PA IGRA
    NAM JE JAD I CEMER. IGRAMO MO ZONASI ,SPORO BEZ TACAN PAS. MA
    MI IGRAMO ZALOSNO. DA
    IMAS OBRAZA TI BI SE
    SKLONIO. TI I TVOJA JADNA
    UPRAVA. DRZITE FOTELJE.
    KAKO NIKO D TI KAZE DA NISI ZA TRENERA. BAR ZA SAD. AJDE SVI U TELEOPTIK
    PA VEZBAJTE ZANAT. SA VAMA MI TITULU NECEMO
    VIDETI. IMAJ OBRAZ, ODLAZI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter