1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SUPERLIGA: Zvezdina sjajna uvertira za meč sa Partizanom, Radnik pao na Marakani, 17-godišnji Radulović postigao gol na debiju (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.20 u 21:10

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ubedljivo Radnik iz Surdulice rezultatom 4:1, i na taj način napravili sjajnu uvertiru za derbi protiv Partizana u Kupu Srbije.

Na proslavi 31. titule šampiona, pred više od 14.000 navijača na stadionu Rajko Mitić tim trenera Dejana Stankovića , koji je većinu startera sačuvao za derbi u Kupu protiv Partizana, nije dobro započeo. Radnik je posle dobre akcije poveo u 24. minutu golom Makarića.

Zvezda se posle toga trgla i iz dva prekida, koja je izveo Gavrić za 14. minuta preokrenula rezultat. Mrežu je pred istek pola časa igre zatresao Pankov, a osam minuta kasnije u strelce se upisao Babić.

U nastavku je Zvezda imala inicijativu, a u 85. minutu debitant Andrija Radulović je pogodio iz penala, koji je dosuđen nakon što je u kaznenom prostoru oboren Veljko Simić.

Tačku na meč stavio je upravo raspoloženi Simić, koji je u 90. minutu iskoristio grešku odbrane gostiju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@radule_11 je debitantski nastup krunisao golom!🤩🥳🔴⚪️ #crvenazvezda #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

Superliga, 28. kolo

Petak:

Proleter – TSC 1:3 (0:1)
Voždovac – Napredak 1:0 (0:0)

Subota:

Javor – Vojvodina 1:3 (0:0)
Spartak – Partizan 3:2 (1:2)
Crvena zvezda – Radnik 4:1 (2:1)
Čukarički – Inđija 21.00

Nedelja:

Mladost Lučani – Mačva 15.00
Radnički Niš – Rad 17.00

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Sve pohvale za Stankovića, živu legendu i pravog šmekera! Deki je bio vrhunski fudbaler i naravno takav čovek mora imati osećaj da otkrije talenat kod nekog igrača! Sada je to uradio sa mladim Radulovićem, koji će biti veliki fudbaler, jer ima sve predispozicije za to! Ali, ova utakmica je još jednom pokazala zašto su Kinezi onako ekspresno vratili Boaćija, robu sa greškom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter