0
Domaći fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ: Iznenađujuće dobro smo izgledali, pohvale za novajlije

Objavljeno: 16.05.20 u 14:50

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan izdanjem svog tima na današnjoj trening utakmici na stadionu u Humskoj.

‘Beli’ tim je pobedio ‘crni’ rezultatom 3:2, a strateg crno-belih je bio zadovoljan prikazanim na terenu.

– Sad smo malo komentarisali mi u tručnom štabu, svako je imao lični osećaj kako je sve ovo izgledalo, međutim svi se slažemo – jer su neki bili i na tribinama, pa smo imali sve uglove – da je zajednički utisak da je 55-60 minuta bilo dobro. Iznenađujuće dobro s obzrom na situaciju i da smo praktično van ritma dva meseca. Igrači su imali dobar voljni momenat. Naravno da su u poslednjih 10-15 minuta noge postale ‘teške’, fali tog takmičarskog ritma, ali moramo da budemo zadovoljni. Ja sam zaista zadovoljan, i odnosom, i kvalitetom igre u većem delu meča. S obzirom na to da je teren u perfektnom stanju videla se i volja igrača da igraju i to je isto uticalo na dobru igru.

‘BELI’ BOLJI OD ‘CRNIH’: Fudbaleri Partizana se podelili u dve ekipe i odigrali meč koji je obeležilo pet golova i isključenje Pavlovića!

Naredni period, najavljuje Savo, biće paklen po njegove igrače.

– Naredna nedelja će biti najteža. I ova je bila dosta teška, ali moramo i sledeću da pojačamo još, a onda posle toga, u poslednjoj nedelji pred nastavk prvenstva moramo da spuštamo ritam. Čeka nas fizički jako teška i zahtevna nedelja, ali verujem da smo ove nedelje napravili dobru osnovu i dobru bazu da možemo sad da pojačamo.

Savo je objasnio zbog čega je imao strog kriterijum suđenja.

– Rekao sam im da je zabranjeno da prigovaraju, međutim jako je teško uzdržati se kada su otkucaji srca na 200. lako je to ovako sa strane pričati, reagovati i donositi zaključke, ali kada ste unutra na terenu, kada počne da se muti u glavi teško se kontrolisati. Obe ekipe su imale jaku želju i voljni momenat i kada je tako, onda mogu malo da dopustim i nervozu.

Denis Stojković i Nikola Štulić su nova imena u igračkom kadru, i obojica su ostavila odlilan utisak. Stojković je tinejdžer koji nakon nekoliko epizoda u Evropi stigao među crno-bele (nije još pod ugovorom), do je Štulić još jedan potencijalni „biser iz omladinskog pogona.

Stojković je na ovoj utakmici bio asistent i pogodio je stativu sa 25 metara, dok je Štulić iznudio penal.
– Obojica za svaku pohvalu, ali neću puno o njima – očito je Milošević zadovoljan onim što je video od ove dvojice momaka.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter