0
Domaći fudbal

‘BELI’ BOLJI OD ‘CRNIH’: Fudbaleri Partizana se podelili u dve ekipe i odigrali meč koji je obeležilo pet golova i isključenje Pavlovića!

Objavljeno: 16.05.20 u 13:12

Vratio se fudbal u Humsku. Dva tima Partizana odmerila su snage na glavnom terenu fudbalskog doma crno-belih, slavili su beli 3:2, ali je od rezultata mnogo važnije da su Miloševićevi puleni konačno posle dvomesečne pauze osetili loptu ba pravi način.

Zapažena je bila rola mladog 18-godišnjeg Denisa Stojkovića koji je sa nekoliko lepih poteza i fantastičnim šutom pred kraj meča najavio zavidan potencijal. Golove za ‘bele’ postigli su Stevanović u 28, Sadik u 37. i Natho iz penala u 60, dok su strelci za ‘crne’ bili Matić iz penala u 40. i Asano u 55. minutu.

Meč je obeležilo i isključenje Strahinje Pavlovića, kog je ‘sudija’ Savo Milošević sa terena udaljio zbog oštrog starta.

‘Beli’ su igrali u sastavu Stojković, Lutovac, Ostojić, Vitas, Urošević, Smiljanić, Natho, Marković, L. Pavlović, F. Stevanović, Sadik, a kasnije su priliku dobili Denis Stojković i Nikola Štulić.

Za ‘crni’ tim su igrali N. Stevanović, Miletić, S. Pavlović, Brežančić, Šćekić, Zdjelar, Lakčević, Ivanović, Asano i Matić.

Duel dva tima propustio je samo Sejduba Suma koji je utakmicu posmatrao sa atletske staze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter