0
Evropske lige

FOTO: Krasnodar

HOTSPORT SAZNAJE: Ruski mediji mu traže novi klub, a Srbin ostaje okosnica Krasnodara!

Objavljeno: 04.05.20 u 19:38

Iako su se pojavili razni natpisi u medijima, srpski fudbaler ovog leta neće menjati sredinu.

Širom Evrope klubovi su već počeli sa pripremama za narednu sezonu, kuju se planovi za pravljenje dobitnih kombinacijama i dovođenje pojačanja na raznim pozicijama.

SPAJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HS: Zvezda je ostala ‘kost u grlu’ Krasnodaru, Bane je poštovan u Rusiji, osvojio je sve u karijeri! 

U ruskim medijma se kao ‘grom iz vedrog neba‘ pojavila informacija da bi Krasnodar mogao da proda Uroša Spajića, kao i još četiri internacionalaca, pošto sledi smanjenje broja stranaca u narednoj sezoni.

Ipak, u pitanju je ‘greška u koracima’ tamošnjih kolega i, kako HotSport saznaje defanzivac neće menjati sredinu ovog leta. Vlasnik kluba Sergej Galicki, menadžment i trener tima Sergej Musaev imaju samo reči hvale za ulogu štopera.

UROŠ SPAJIĆ: Niko nam nije poklonio Mundijal, verovao sam da ću biti na spisku

Defanzivac je stekao poverenje uprave odigravši ukupno 26 mečeva u tri takmičenja, na terenu provevši 2340 minuta uz pogodak vredan boda koji je Krasnodaru doneo drugo mesto na tabeli.

Da računaju na Srbina pokazali su pre pauze, a ako je neko standardan poput Uroša Spajića sigurno neće biti prodat, pogotovo što je stigao za šest miliona evra pre manje od godinu dana iz Anderlehta, potpisavši ugovor do juna 2023. godine.

Pritom je bivši igrač Crvene zvezde kod selektora Ljubiše Tumbakovića postao standardan član ‘orlova’ i ukoliko se sezona nastavi zauzeće svoje mesto, a klub naredne sezone neće tražiti pojačanja u defanzivi. Neki internacionalci će napustiti klub, ali ne i Spajić.

FOTO: Krasnodar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter