0
Domaći fudbal

FOTO: FS Srbija

POBEDILI KORONU PA ODLUČILI DA POMOGNU: Plemeniti gest Slaviše Kokeze i Marka Pantelića!

Objavljeno: 16.04.20 u 21:58

Predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza i Marko Pantelić potpredsednik saveza odlučili su da pomognu ugroženima od koronavirusa.

Kokeza je sa Pantelićem posetio Institut za transfuziju krvi, kako bi dobio potrebne informacije kao mogući davalac krvne plazme. Predsednik saveza će u narednim danima započeti program, a za mora da odradi sve analize.

SLAVIŠA KOKEZA PRVI PUT ZA JAVNOST: Tri dana sam pokušavao da uzmem vazduh, nisam mogao!

– Ni jedan čovek ne treba da postavlja dilemu da li bi to uradio ili ne. Ja sam to i rekoa čim sam izašao iz bolnice u jednoj tv emisiji. Ne za mene nego za bilo koga ko je u situaciji da da krvnu plaznu i da na taj način ako može da se spasi bar jedan život – rekao je Kokeza za RTS.

ZAKAZAN SASTANAK ABALIGAŠA: Klubovi razgovaraju o budućnosti sezone!

Poput predsednika saveza COVID-19 pobedio je i Marko Pantelić koji će zajedno sa njim ući u program.

Znali smo čim smo bili bolesni da ćemo sigurno čim budemo ozdravili da se priključimo ovoj akciji. Želimo prvenstveno da kao oni koji vode Fudbalski savez da budemo drustveno odgovorni i kao ljudi da pomognemo drugim ljudima koji su u problemima. Svaka plazma od jednog koji je ozdravio leči još jednog – izjavio je Pantelić.

FOTO: FS Srbija

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter