1
Domaći fudbal

FOTO: FSS

SLAVIŠA KOKEZA PRVI PUT ZA JAVNOST: Tri dana sam pokušavao da uzmem vazduh, nisam mogao!

Objavljeno: 12.04.20 u 21:40

Prvi čovek srpskog fudbala Slaviša Kokeza oporavio se od korona virusa posle dve nedelje bolničkog lečenja.

Predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza govorio je za TV Pink kako se zarazio i kakve je simptome imao pre nego što se javio na Infektivnu kliniku.

– Sada sam odlično. Nakon perioda u bolnici i par dana pre toga kod kuće. Nakon 15 dana sam dobro i bez tegoba. Osećam se još bolje nego pre, bile su uvodne reči Kokeze. Mislim da sam se zarazio između 18. i 20. februara u Milanu. Nisam ništa osećao dve nedelje do meča Atalante i Valensije. Onda sam osetio glavobolju i imao temperaturu jedva iznad 37. Prvo nisam razmišljao o koroni. Tek kada je temperatura trajala pet ili šest dana testirao sam se i bio pozitivan. Bio sam nedelju dana na Infektivnoj klinici, pa još toliko u Bolnici Dragiša Mišović – rekao je Slaviša Kokeza.

On je potom objasnio kako izgleda kada se upale pluća zaražena korona virusom.

– Nisam osećao strah kada sam saznao da sam zaražen. Radio sam rendgen pluća i lekari su utvrdili da je zapaljenje, ali nisam osećao. Onda nisam mogao da udahnem vazduh, tri dana sam pokušavao da uzmem vazduh ali nisam mogao. Osetio sam onda strah i paniku i morao sam da koristim kiseonik. Nikad se nisam susreo sa nečim sličnim i plašio sam se. Zahvaljujući doktorima, sestrama… koji rade u Infketivnoj bilo mi je lakše. Ta količina ljubavi se ne može opisati rečima. Svima želim da se zahvalim – zaključio je Kokeza.

FOTO: FS Srbije

0
0

1 Komentara

  1. Poučna ispovest, na momente jeziva. Ljudi, uzmite se u pamet i pazite sebe i ljude oko sebe. Srdačan pozdrav za predsednika Kokezu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter