0
Evropske lige

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

OVO NISMO OČEKIVALI: Probudio se iz kome nakon tri godine, Ajaks mu sprema otkaz!?

Objavljeno: 31.03.20 u 11:31

Vest koju je malo ko očekivao dolazi iz Holandije.

Svi još pamtimo neprijatan događaj iz jula 2017. godine, Abdelak Nuri se srušio na teren, gde je ostao da nepomično leži. Nedavno smo saznali dobru vest, nakon tri godine probudio se iz kome.

CRVENO-BELI MISLE NA NAREDNU SEZONU: Stiže košarkaš Fenerbahčea!?

Nakon te velike borbe koju je pobedio sačekao ga je otkaz u Ajaksu. Tim iz Amsterdama traži najbolji model za raskid saradnje, otpočeo je pregovore sa njegovom porodicom radi pronalaženja najboljeg rešenja za obe strane.

VAN PERSI GA NIJE ZABORAVIO: Vidić je bio pravi ratnik, ‘gazda’ Mančestera!

Ajaks je Nuriju plaćao veći deo troškova oko lečenja, isplaćivali mu plate… Njegovim buđenjem situacija se promenila. Tim iz Amsterdama ima još jedan dan kako bi sa njim raskinuo ugovor pre aktiviranja klauzule po kojoj će mu boravak u klubu biti prudužen automatski još godinu dana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad krenu treninzi posle karantina… 😂💪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Ajaks je jedini tim za koji je igrao u karijeri, a u klubu je od svoje osme godine. Stigao je i do seniorskog tima, ali je onda njegova karijera prekinuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter