0
Evropske lige

SVI PRIČAJU O ALEKSANDRU MITROVIĆU: Nikada nisam prestao da verujem!

Objavljeno: 27.02.20 u 15:17

‘Mitrogol’ je ponovo u centru pažnje, sa velikim razlogom.

U utakmici protiv Svonsija, srpski reprezentativac je promašio jedanaesterac za Fulam u 89. minutu, uhvatio se za glavu i mnogi su ga već videli kao ‘krivca’ za neosvajanje dva boda.

Međutim, po ko zna koji put je pokazao karakter pobednika i samo pet minuta kasnije izvio se iznad svih i zakucao loptu u mrežu rivala za neviđenu radost na ‘Krejven kotidžu’.

– Veoma teška utakmica. Nikad nisam prestao da verujem. Uvek verujem da će kad najmanje očekuješ da se vrati za naporan rad koji ulažeš. To se dogodilo sada meni. Hvala Bogu na ovome, mnogo sam zahvalan – rekao je Mitrović.

‘PO ĆEVAPE, PA NA ZADNJICU’: Čak se i Hrvati podsmevaju Modriću kako ga je De Brujne bacio na pod (VIDEO)

Nisku pohvala na njegov račun izneo je i menadžer Fulama, Skot Parker.

– Mitrović ima želju i mentalitet da pomisli: ‘Znaš šta, ova lopta mora da dođe na moju glavu, moram da se popnem preko ovog štopera i da je smestim u gol’. To je ono što me najviše raduje – rekao je Parker.

Srbin je ostao prvi strelac Čempionšipa sa 23 postignuta gola, a Fulam je trenutno na pet bodova od pozicije koja direktno vodi u elitni rang.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter