5
Domaći fudbal

DEJAN STANKOVIĆ EMOTIVAN POSLE MEČA: Nije dobro, treba imati onu stvar!

Objavljeno: 22.02.20 u 20:25

Trener Crvene zvezde nije bio zadovoljan izdanjem njegovih igrača, uprkos pobedi nad Vojvodinom u derbiju 22. kola Superlige Srbije od 2:0.

Odmah nakon meča, na terenu stadiona ‘Rajko Mitić’, Stanković je istakao da je zadovoljan samo navijačima, ali ne i igračima kojima je nedostajalo hrabrosti i ‘ona stvar’.

– Zadovoljan sam ovim, momcima koji su došli u ovako velikom broju i navijali za nas 90 minuta. Zadovoljan sam mojim momcima. Moram da se zahvalim svim Delijama. Oni su bili najbolji deo nas. Sa strahom se ne igra fudbal, treba imati hrabrosti i treba imati onu stvar. Lalatović je iskusan, njegov tim je dobar i zna kako da igra ovakve utakmice. Čestitke za njega.

SLS: Zvezda rutinski do trijumfa protiv Vojvodine, Gobeljić evrogol proslavio sa ljubimcem Delija (VIDEO)

Potom je pohvalio Veljka Nikolića, ali i kritikovao ostale igrače.

Što se nas tiče, ne može jedan igrač od 20 godina da nosi ekipu. Mislim na Veljka kome čestitam. Ostali moraju još puno da rade i da treniraju da bi bili na nivou koji ja očekujem – rekao je nakon utakmice Stanković.

0
0

5 Komentara

  1. Kaže Deki da nije dobro i da treba imati onu stvar! Zaista čudna konstatacija! Dovoljno je bilo da je Stanković, pre nego je započeo pripreme, pogledao snimke 6 utakmica u grupnoj fazi LŠ i snimak utakmice protiv Partizana u SLS! Tih sedam utakmica bi mu otkrile ko može igrati u Zvezdi a ko ne može! Nažalost, oni koji ne mogu igrati u Zvezdi su nosioci igre kod njega! Dobar pokazatelj ko može a ko ne može igrati u Zvezdi su i rezultati beogradskog Centra za motorička istraživanja i anlaitiku sporta, a snimanje je obavljeno dva dana pre početka priprema. Siguran sam da bi mu gledanje ovih snimaka utakmica i rezultati Centra za motorička istraživanja dali potpuno iste rezultate!

    0
    0
    Odgovori
  2. Realno ,Deki je u pravu. I pored pobede ja nisam zadovoljan beskrvnom i bezidejnom igrom. Sa igračem više Zvezda nije stvorila ni jednu ozbiljnu šansu.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo, slažem se sa izjavom pod “Neno”! A, ja samo pitam kako možemo očekivati bolju igru od onih koji su bili standardni igrači kod impotentnog trenera Milojevića a takva mu je bila i igra! Tek kada ovo shvati Stankovič i odstrani sve igrače iz ere Milojevića, a koji i danas igraju kod njega, Zvezda će krenuti napred! Ovi su nam igrači (sa izuzetkom Borjana, Degeneka, Gavrića, Petrovića i Nikolića) priređivali “petrade” i “šestarde” u našoj mreži I bili smešni u grupnoj fazi LŠ!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter