2
Analize

FOTO: HOTSPORT / Andrej Kranjc

TRENINZI IZA ZATVORENIH VRATA: Dejan Stanković sprema zamku prijatelju Nenadu Lalatoviću!

Objavljeno: 20.02.20 u 09:43

Dvojica bivših saigrača u subotu će se po prvi put naći na suprotnim stranama, a domaćin dobro ‘krije taktiku’.

Bliži se debi Dejana Stankovića na stadionu ‘Rajko Mitić‘, a ostala su još dva dana do megdana između Crvene zvezde i Vojvodine. Očekuju se dobro popunjene tribine i doček navijača za novog trenera koji se odlučio za sličnu praksu svog prethodnika Vladana Milojevića da zaključa treninge.

BUM’ NA MALOM KALEMEGDANU: Pravo niotkuda – Crvena zvezda dovela novog plejmejkera! (VIDEO)

Na ovaj način želi da u miru pripremi ekipu za derbi kola, a verovatno i da sakrije adute od prijatelja Nenada Lalatovića. ‘Zamka’ Stankovića je plan da se dođe do pobede što je imperativ lidera šampionata i da se crveno-beli približe još tri koraka osvajanju nove titule.

DEJAN STANKOVIĆ ZA SKAJ: Milojevićev krug se zatvorio, nisam profesor, ali jesam radnik!

Na prolećnoj premijeri je sve delovalo pod konac, a neki segmenti protiv Čukaričkog biće na talonu sa Vojvodinom, koja ima tim za poštovanje. Uloge treba da ostanu iste, mada je Ričmond Boaći par dana radio smanjenim intentitetom, a od danas treba da bude u punom pogonu.

Ukoliko slučajno ne bude spreman, Ganjanina će zameniti Milan Pavkov. Jesenas je u Novom Sadu šampion Srbije slavio sa 2:1, a strelci su bili Pavkov i Garsija, koji će ovog puta najverovatnije biti ‘džoker’ sa klupe.

FOTO: HOTSPORT / Andrej Kranjc

0
0

2 Komentara

  1. “Ričmond Boaći par dana radio smanjenim intenzitetom, a od danas treba da bude u punom pogonu”, iščupano iz konteksta! Ovo je neverovatn vest! Ne znam da li je gosp. Mirko Marković gledao grupnu fazu LŠ ili poslednje 2 i po godine koje je ovaj panj za fudbal proveo u Srbiji?! Šta nam je ovaj panj za fudbal pokazao?! Samo da je izuzetno spor za savremeni fudbal, da samo zna primiti loptu okrenut leđima protivničkom golmanu i odmah je odložiti najbližem saigraču i tu se završava sav njegov repertoar na terenu! Ovaj panj za fudbal nema duel igru a skok igra za njega i ne postoji. Golove uglavnom postiže iz penala ili iz peterca kada ga niko ne pazi! On u timu je igrač manje na terenu! Valjda će neki ljudi koji veruju u ovog panja, konačno shvatiti istinu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter