1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PRAVO NIOTKUDA: Zoran Tošić dogovorio sve uslove sa Kairatom, u Partizanu ostaje do derbija!

Objavljeno: 20.02.20 u 13:44

Vezista Partizana Zoran Tošić neće još dugo nositi crno-beli dres.

Kako prenosi ‘Telegraf‘ iskusni vezista će u Partizanu odigrati još tri utakmice dok se ne reše birokratske i administrativne sitnice. Tošić će potom karijeru nastaviti u dresu Kairata, do završetka celokupnog transfera preostalo je otkloniti pojedine papirološke stavke u FS Kazahstana.

Tošić će sa Kairatom potpisati ugovor na dve godine. Dobra vest je da će Partizan na raspolaganju imati iskusnog fudbalera za duele sa TSC-om, Proleterom i Crvenom zvezdom nakon čega će se preseliti u Kazahstan.

SRBIN U ALMATIJU: Dete Radničkog iz Niša pojačalo Kairat

Portal napominje da je prethodne nedelje Tošić sa čelnicima Partizana otpočeo pregovore i oko ostanka u klubu, ali nije pronašao zajednički jezik sa upravom kluba. Nakon ‘opipavanja pulsa’ na prvom sastanku, drugi se nije ni dogodio, jer niko Tošića nije pozvao na razgovor. To je bio dovoljan signal da prihvati ponudu Kairata.

ZORAN TOŠIĆ O NOVOM UGOVORU: Za ljubav je potrebno dvoje!

Tokom dve i po sezone u dresu Partizana Tošić je na teren u dresu crno-belih istrčao 80 puta u svim takmičenjima, uspeo je zatrese mrežu 26 puta, uz to je upisao i 17 aistencija.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter