Jednom od najiskusnijih fudbalera Partizana Zoranu Tošiću ugovor sa klubu ističe u junu, a već sada bi mogao kao slobodan igrač da potpiše predugovor.

Popularni ‘Bambi’ polako ulazi u 33. godinu, a veliko je pitanje gde će nastaviti karijeru. Iskusnom krilnom napadaču ističe ugovor sa Partizanom za šest meseci, a ni reči za sada nema o produžetku saradnje. Na tu temu za ‘Telegraf’ govorio je ‘Bambi’:


– Za sada se ništa ne dešava u vezi sa novim ugovorom, nekakvo je zatišje na snazi. Važeći ugovor mi ističe 30.juna, ali nikakvog razgovora na tu temu nije bilo, niti me je neko zvao da pričamo. Da li će se nešto promeniti? Iskreno, ne znam… Meni je u Partizanu zaista lepo, posle dužeg vremena imamo odlilnu ekipu i stručni štab, imali smo dinamičnu polusezonu i iz dana u dan napredujemo. Sve je dosta bolje u odnosu na period kada sam tek došao, izdigli smo se na viši nivo i svi smo srećni i zadovoljni. Zato i nemam ništa protiv da ostanem, ali znate kako kažu: “Za ljubav je potrebno dvoje” – rekao je Zoran Tošić u razgovoru za ‘Telegraf’.

Uprava je na potezu, Tošić čeka…

FOTO: FK Partizan