4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

HS SAZNAJE – STANKOVIĆ PRESEKAO: Poznato je ko se seli u Grafičar, ko je otpisan, a ko ostaje u Zvezdi!

Objavljeno: 22.01.20 u 17:31

Crvena zvezda vratila se sa priprema u Pafosu, a pred nastavak priprema u Antaliji usledili su rezovi.

Strahinja Eraković,  Jug Stanojev i golman Aleksandar Stanković  u narednom periodu nastupaće za Grafičar, dok je Radživ Van la Para odstranjen iz takmičarskog pogona. Nakon prvog dela priprema za nastavak rada u prvom timu izborio se Željko Gavrić.

HS ANALIZA: Gde Dejan Stanković vidi Seku Sanoga, novog Zvezdinog Nenada Krstičića?! (VIDEO)

On će uz starosedeoca Veljka Nikolića dobiti priliku da se nametne Dejanu Stankoviću u borbi za mesto u prvom timu Zvezde. Štoperska četvorka ostaje na okupu samo u slučaju da Kinezi ne ispune uslove vezano za transfer Miloša Degeneka.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

4 Komentara

  1. Dobronameran savet za sve mlade talentovane igrače Zvezde! Vi ste sada izlazno godište i sada je najpotrebnije da igrate, da vam karijera krene uzlaznom putanjom! Valjda je i vama sada jasno da nikada, ama baš nikada nećete dobiti šansu u Zvezdi, pored ovih limitiranih stranaca iz klase “pišljivi bob”! Vi se ne uklapate u “filozofiju” ovih trgovaca iz sadašnje menadžerske agencije koja se ranije zvala FK C. Zvezda! Bežite iz Zvezde glavom bez obzira! Otiđite u bilo koji klub iz SLS, u Vojvodinu, Radnički, Napredak, Javor, Mladost, Spartak, Rad, tamo ćete dobiti šansu i mogućnost da napredujete! Ovaj savet za hitnim odlaskom iz Zvezde pre svega upućujem sjajnim mladim igračim Stanojevu i Erakoviću a da je promućuran i Gavrić bi trebao isto uraditi, jer neće dobiti šansu u Zvedi. On je priključen prvom timu samo da bi se zadovoljila forma. Tamo će služiti samo kao dekor!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je van pameti! Stanković nastavlja sa timom koji je selektirao Milojević! Možda Stanković ne zna da je Zvezda doživela najveće katastrofe u Evropi, u 70-godišnjem postojanju sa ovim igračima iz odbrane, koje je nasledio od Milojevića! I sada, umesto da odstrani nesposobne igrače iz odbrane, on ih nagrađuje i vodi u Tursku na završne pripreme?! Alal mu kačamak!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije bitno ko je trener ove Zvezde, u ovom realnom vremenu, da li Milojević, da li Stanković ili neki Karapandžić, sve je ostalo isto! Zvezdina deca napolje a limitirani stranci sa limitiranim u motoričkom smislu Milunovićem, Gobeljićem, Jovičićem ili Jovančićem napred, u nove poraze! Graditi novu Zvezdu, sa sporaćima i limitiranim strancima može samo neko ko je ograničen! Sada se vidi kao sa meseca da u Zvezdi ne igraju najbolji igrači, već igrači od kjojih se očekuje da mogu doneti nešto u mtnim kupo-prodajnim ugovorima. Eto, na to se svodi ova današnja Zvezda! Ona je postala menadžerska organizacija za kupo prodaju limitiranih “kapitalaca” iz klase “pišljivi bob” i naših igrača penzionera, koje niko neće! Sasmo će se nastaviti trend osipanja gledalaca na Marakani, kao za vreme Milojevića!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter