12
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RASTANAK JE NA POMOLU: Najbolji igrač Zvezde ima dve ponude za odlazak sa ‘Marakane’

Objavljeno: 24.12.19 u 09:43

Ostaje da se sačekaju konkretni potezi zainteresovanih klubova, a onda i stav srpskog kluba.

Pre nekoliko meseci direktor Crvene zvezde je najavio mogućnost da bi Marko Marin mogao da produži ugovor koji je validan do juna 2021. godine. Ipak, ova najava za sada nije pretočena sa reči na dela, a u međuvremenu je kapiten crveno-belih dobio konkretnu ponudu iz Saudijske Arabije od ekipe Al Fetih.

SNIMAK IZ TUNELA: Evo zbog čega je Marko Marin kapiten i lider Zvezde, pogledajte šta je rekao (VIDEO)

U aziji je šampionat u punom jeku i želeli su da odmah posle Nove godine kada počinje prelazni rok angažuju bivšeg reprezentativca Nemačke, povreda protiv Čukaričkog je usporila priču, a ako uslede konkretni koraci na potezu je rukovodstvo i novi trener Dejan Stanković.

MARKO MARIN: Šutnuo bih penal da sam znao da čete kriviti Tomanea!

Spominje se da je i dalje zainteresovan i Al Sad iz Katara, koji je prošle zime nudio milione za Marinov potpis, ali za sada se očekuje da se vezista javi na start priprema 9. januara. Rastanak je moguć, mada je malo vremena preostalo da se pronađe naslednik ‘dirigenta’ igre crveno-belih.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

12 Komentara

  1. Marin je izduvana mustikla, ali ste vislepci kod ociju. Ako vam iko da koju pinku za krs igraca, odmah ga dajte, on je svoje odradio.Dva mil. je max sto mozete dobiti. Njegovo ime ce biti placeno njemu, a vi cete dobiti racaqu i to upakovanog u nvg paketic!

    0
    0
    Odgovori
  2. cmarin vezeeee nemaaa ali vi slepci sto nikad fidbal trenirali niste ne mozete da vidite ocigledno, vama moze da se proda bilo sta

    0
    0
    Odgovori
  3. Koliko je Zvezda kvalitetan klub i koliko su njene igre ostavile snažan utisak na evropske klubove, pogotovo njena liderska pozicija ostvarena sklanjalicama, najbolje govori podatak da nijedan fudbaler „šampiona“ nema ponudu iz nekog evropskog kluba, sve sami Azijati.

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde mi navedi jednog igraca iz partizana koji je vise postigao od Dejana Stankovica i Vidica u zadnjih 20 godina, kad vec pričaš o nekakvim trasferima. Imali ste sve lazne transfere i naduvane , dobre menadzere ništa vise!?

      0
      0
      Odgovori
  4. da je toliko dobar ovde nebi igrao njegov ucinak u c z minoran kolko golova dao vise pomogo partizanu penal pravi u 90 om minutu nista bolji od ovih c z neznalica obrukase nam ekipu svi nek idu pustite decu bar da sticu iskustvo i oni nece da primaju po 5 6 komada

    0
    0
    Odgovori
  5. Marinov odlazak bi bio veliki gubitak,evidentno je da su ostali saigraci ispod njegovog kvaliteta. Ako ode treba ga razumeti,ipak 10 miliona za 3 sezone se ne odbija,a on je ostvario sve sto je zeleo u Evropskom fudbalu. Ukoliko ode treba dovesti Aleksandra Kataia u svakom slucaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter