5
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

MARKO MARIN: Šutnuo bih penal da sam znao da čete kriviti Tomanea!

Objavljeno: 15.12.19 u 09:50

Posle poraza u Atini od Olimpijakosa i raspršenog sna o evropskom proleću o penalu sa ‘Karaiskakisa’ govorio je Marko Marin.

Vladan Milojević je posle meča sa Olimpijakosom istakao da je Marinova odluka bila da on ne šutne penal. Sada je o toj odluci sam govorio kapiten Crvene zvezde i najiskusniji igrač ovog tima.

– Već nam se jednom desilo u sezoni, u Kruševcu, da je Ben promašio penal, a da je pre toga prekršaj nad njim napravljen. Posle toga smo se dogovorili da ispopštujemo to nepisano fudbalsko pravilo i da igrač koji je fauliran ne izvodi najstrožu kaznu. Bilo je normalno i očekivano što je Tomane krenuo da šutira u Atini, on je centarfor, gol igrač i dobar penaldžija – istakao je Marko Marin za ‘Novosti’.

HS SAZNAJE: Nedeljni izlog na ‘Marakani’, Zvezda ‘skenira’ trojicu ‘brđana’!

Nekadašnji reprezentativac Nemačke je kao pravi kapiten stao u zaštitu Portugalca.

– Kada sam se oporavio i podigao, Tomane je već imao loptu u rukama. To je i bio dogovor, nikako ga ne treba kriviti zbog promašaja, želeo je najbolje. Krivo mi je što ga kritikuju, da sam znao da će biti takve reakcije, ja bih šutirao. Trebalo je, da sam ja promašio, mene bi manje krivili – zaključio je Marko Marin.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

ZAPRATITE NAJJAČU SPORTSKU INSTAGRAM STRANICU – HOTSPORT.RS

0
0

5 Komentara

  1. Marin da je imao petlju pucao bi. On i nije neki dobar penaldžija,tako da ne svejedno ko je pucao.Zvezda ,osim Bena,nema pouzdanog izvođača penala.

    0
    0
    Odgovori
  2. On nas zaj**** ti si kapiten i nakbolji izvodjac, jok mja baba mirjana je trebala da ga izvede. I ne ne krivimo tomanea, krivimo tebe sto nisi hteo bivsem klubu da sutnes penal, stk si dao tomaneu. Krivimo tomanea jer je idi***** , krivimo zandera koji nije igrac ni za fk balkan iz mirijeva i krivimo milojevica koji je izhubio autoritet jer mu se ne radi posao vise. I na kraju krivimo upravu koj je dovela pojacanja za srpku ligu beograd a ne evropu

    0
    0
    Odgovori
    • Darko, slažem se s tvojim komentarom, samo hoću da naglasim da je taj izvesni Žandar, iz kiparskog Pafosa (koji je na nivou 3. lige Srbije), na konferenciji za medije prilikom potpisivanja ugovora izjavio da on nije bek nego kriloi! Onda možemo zamisliti koliko znaju Terzić, Mrkela i Milojević! Kakvi diletanti vode našu Zvezdu! Ima jedna srpska izreka koja kaže: “Jadna majko, jadnih li svatova”!

      0
      0
      Odgovori
      • Marin nema harizmu vodje,niti srce da vodi Zvezdu! Nije mentalitet vodje-„umri,ali se bori do kraja“,kao Vujadin koga je oterao zbog sujete i uz blagoslov Terze-fudbalera bez uspeha i Mrkele-fudbalera sa srcem misa! A penal nije izveo zbog straha i ne bi smeo ni u nekom buducem vaznom mecu da ga izvede…

        0
        0
        Odgovori
  3. Ništa od svega ovoga nije tačno! Sve su to hipotetičke situacije koje počinju sa rečćom(“ako” ili “da”)-vrstom reči koja iznosi ekspresivni stav govornika o radnji! U životu ima svega samo nema slučajnosti! Sve što se desi, dešava se s razlogom! Tomane (ili bilo ko drugi) je samo bio izvršilac, njega je vodio prst sudbine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter