0
Domaći fudbal

SERIJA A: Roma ‘razbila’ Fiorentinu, uz ‘projektil’ Kolarova (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.19 u 23:06

Uvodni meč 17. kola Serije A doneo je dosta uzbuđenja.

Fiorentina je na domaćem terenu poražena od Rome rezultatom 1:4, a strečac ua ‘vučicu’ bio je i Aleksandar Kolarov koji je postigao prelepi pogodak za 0:2.

Povela je Roma u 19. minutu Zaniolo je proigrao Edina Džeka koji je sa peterca savladao golmana domaćeg tima. Samo tri minuta kasnije Aleksandar Kolarov je sa oko 20 metara poslao projektil u gol ‘viole’, a Dragovski je bio nemoćan.

ZLATNA LOPTA FSS – MIHA: Neću da plačem, znači mi nagrada od mojih Srba! Ne treba da brinemo dok imamo Tadića

Zaostatak je smanjio Badelj u 34. minutu. Nakon gužve u šesnaestercu Rimljana, hrvatski fudbaler došao je do lopte i smanjio zaostatak.

Mirno je bilo do 73. minuta kada je Džeko dodao do Pelegrinija na vrhu šesnaesterca, a on je poslao precizno plasiranu loptu po zemlji, ponovo je Dragovski bio nemoćan.

Džeko se i u 88. minutu našao u ulozi asistenta, proigrao je Zaniola koji je izašao iz kontre dva na dva sam ispred Dragovskog za konačnih 1:4.

Roma nastavlja sa sjajnom igrom i nakon večerašnje pobede nalaze se Rimljani na visokom četvrtom mestu, a Fiorentini predstoji dosta posla u zimskom prelaznom roku jer se nalaze na 14. poziciji. U poraženom sastavu ceo meč na terenu proveli su Milenković i Vlahović.

Serija A 17. kolo

Petak

Fiorentina – Roma 1:4 (1:2)

(Badelj 34 – Džeko 19, Kolarov 21, Pelegrini 73, Zaniolo 88)

Subota ,

15.00 Udineze Kaljari
18.00 Inter – Đenova
20.45 Torino – Spal

Nedelja

12.30 Atalanta – Milan
15.00 Leće – Bolonja
15.00 Parma – Breša
20.45 Sasuolo – Napoli

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter