0
Domaći fudbal

FOTO: Futsal savez Srbije

MILOJEVIĆ OTIŠAO, ALI DRUGI STIŽE: Stanković me je pitao želim li u Zvezdu, odgovorio sam ‘to pitanje se ne postavlja’

Objavljeno: 20.12.19 u 23:42

Polako se kompletira stručni štab Dejana Stankovića, a izgleda da tim Crvene zvezde ne može bez Milojevića u timu…

Reč je o Milošu Milojeviću koji je dva puta u dve godine uspeo da u tim povede u viši rang. Ove sezone Mjalbi je uveo i u viši rang. Njegov kvalitet prepoznao je Dejan Stanković koji ga je pozvao u stručni štab.

HOTSPORT OTKRIVA: Stanković potpisuje dugoročan ugovor u subotu, poznato je koliko će zarađivati u Zvezdi!

Talentovani srbin je svoju karijeru počeo da gradi na Islandu, a potom i u Švedskoj. Medije u Švedskoj zanimalo je njegovo mišljenje o promenama u timu Crvene zvezde.

Jedan Milojević je otišao, drugi dolazi. U drugačijoj ulozi.

Pregovaram sam Crvenom zvezdom. Dejan Stanković je novi trener. Zvao me je pre pet dana i pitao da li želim da radim s njim. Reč je o lideru, energičnom čoveku, potrebno mu je malo pomoći ne bi li izbio na pravu stazu. Nije radio samostalno kao trener, ali jeste bio saradnik u Udinezeu i Interu. Bio sam u kontaktu sa njim i Robertom Mančinijem 2016. Otad se nismo čuli sve do nedavno kad me je pozvao i pitao postoji li bilo kakva mogućnost da radim u Crvenoj zvezdi, uzvratio sam ‘to pitanje se i ne postavlja, ako misliš da mogu da ti pomognem‘- istakao je Miloš Milojević u intervjuu za Fotbollskanalen.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: Futsal savez Srbije

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter