1
Domaći fudbal

HOTSPORT OTKRIVA: Stanković potpisuje dugoročan ugovor u subotu, poznato je koliko će zarađivati u Zvezdi!

Objavljeno: 19.12.19 u 21:20

Nema dileme, Dejan Stanković je novi trener Crvene zvezde, a ugovor sa šampionom Srbije potpisaće u subotu od 13 časova.

Stanković će potpisati ugovor sa crveno-belima do juna 2022. godine i godišnje će zarađivati 400.000 evra, a čekaju ga i određeni bonusi.

OGLASIO SE I STANKOVIĆEV SAIGRAČ I PRIJATELJ: Lalatović je imao savet za novog kolegu…

Njegov prethodnik Vladan Milojević je imao manje na startu, ali je posle produžetka ugovora u junu 2018. godine bez bonusa zarađivao 600.000 evra po sezoni, po čemu je bio najplaćeniji u istoriji.

Bonusi se odnose na domaće trofeje, ali i uspehe u Evropi. Premija za Ligu šampiona iznosila je 100.000 evra, a pojedini su imali i jače bonuse u svojim ugovorima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miloje je i zvanično predao palicu Dekiju! Da li će uspeti da nastavi niz uspešnih sezona?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

1 Komentara

  1. Cestitam Dejanu Stankovicu na debitanskoj sezoni na klupi CZ i osvojenoj tituli……..verovatno ne bi dozio u Zvezdu da nece imatu podrsku sudija, FSS Kokeze, AV i ostalih cigana koji otimaju titule pre sezone takmicenja…………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter