1
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ: Imamo problem sa Crvenom zvezdom! Ono što mi želimo, žele i oni, ali…

Objavljeno: 18.12.19 u 10:15

Trener Partizana Savo Milošević sumirao je jesen 2019. godine, ali je govorio o željama Partizana u januaru, koje izgleda nisu baš realne, a kvari ih ‘večiti rival’.

Šef stručnog štaba Partizana istakao je da je klub rešio velike probleme prodajom Strahinje Pavlovića i da je kupljen mir.

– Prodajom Pavlovića u situaciji smo da neke stvari unapredimio, a druge predupredimo. Pre svega sada imamo mir. Dalje, ako, recimo, sad dovedemo trojicu igrača koje želimo, a oni donesu ono što tražimo imaćemo formiranu ekipu za narednu takmičarsku godinu. Taj tim se neće rasturiti u junu, pošto smo potpisali nastavak saradnje sa Sumom, a Zdjelar, Sadik, Asano i Natho imaju dugoročne ugovore, ne planiramo da ih menjamo. Jedna od ključnih stvari savremenog fudbala podrazumeva uigranost ekipe, ukazala nam se šansa da to napravimo – istakao je Savo Milošević, a prenose beogradski mediji.

Savo Milošević je otkrio da Partizan ima veliki broj želja u Superligi Srbije, ali da mu problem pravi ‘bogata’ Crvena zvezda.

– Razmišljamo o superligaškim igračima, ima tu materijala, ali… Imamo problem sa Crvenom zvezdom, to ne govorim kroz ljutnju, već oni žele isto što i mi želimo, ali mi ne možemo da platimo kao što crveno-beli mogu. Zato teško da možemo da dođemo do igrača iz naše lige – rekao je Savo Milošević govoreći o interesovanju za Mirka Topića, Nikolu Čumića i Milutina Vidosavljevića.

U medijima se spekuliše o dolasku Marka Docića, Nikole Petkovića i Nikole Kuveljića u Humsku.

– Ne bih da komentarišem pojedinačne slučajeve.

HOTSPORT SAZNAJE: Dva kluba iz Francuske ‘pikirala’ napadača Partizana!

Savo Milošević misli da crno-beli mogu do titule bez obzira na okolnosti.

– Uvek je moguće, bez obzira na okolnosti. Tokom jeseni smo mogli da dobijemo većinu utakmica na kojima smo gubili bodove. Samo da smo imali tri, četiri igrača više, rotirali, uštedeli energiju, povećali agresiju i trku. Ono što nam u kadru nedostaje probaćemo da dovedemo na zimu, a dopunsku selekciju izvršimo na leto. Onda ćemo moći da kažemo da će Partizanov tim imati moć da se takmiči na svaka tri dana, a da kvalitet igre ne padne.

Trener Partizana je istakao da stranci u Srbiji prave razliku.

– U našoj ligi stranci prave razliku. Ne može to da uradi dete od 18 godina. Pravili bi i naši igrači razliku da se zadrže u Srbiji bar tri godine, međutim, kako nismo bogata država, zavisimo od prodaje, a prodajemo poluproizvod. Sirovinu. Iskreno vam kažem, stvarno mislim da će Strahinja Pavlović da igra za Monako. Ne jednu, dve utakmice, pa da se vrati. Već sad je gotov proizvod. Dokaz: pokazao je kvalitet protv skoro svih evropskih ekipa s kojima smo se suočili ove sezone – rekao je Savo Milošević.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

1 Komentara

  1. Cekaj bre, stranac moze da dodje za 200.000 platu a ne moze domaci igrac za 100.000 ‍♂️‍♂️‍♂️ leci se

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter