2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

HOTSPORT SAZNAJE: Dva kluba iz Francuske ‘pikirala’ napadača Partizana!

Objavljeno: 18.12.19 u 09:10

Sjajan učinak nije prošao nezapaženo brojnim skautima, a proširena je lista zaintresovanih klubova u Evropi.

Najbolji strelac Superlige Srbije je posle 20 utakmica je Umar Sadik. Golgeter Partizana je na dva fronta ukupno postigao 16 golova, upisao je pored 13 asistencija i nad njim je bilo skrivjeno pet jedanesteraca. Statistika sjajna, koju su zapazili skauti dolazeći u Beograd i stadione širom Srbije i Evrope gde je visoki Nigerijac tresao mreže. Nedavno je Astana imala plan da otkupi Sadika, ali se za njegov status pitaju Roma i Partizan. Kako saznaje HotSport, napadač se probio na tržište Francuske i ozbiljno interesovanje su pokazali Ren i Lil.

Nova knjiga je otvorena, a dolazak iz Italije u Srbiju se za Umara Sadika pokazao kao pun pogodak i ima posle polusezone ubedljivo najbolji učinak u karijeri. Ako nastavi od 15. februara u istom ritmu biće još klubova, mada već nekoliko meseci i bogati klubovi sa Dalekog istoka sve beleže.

SADA JE DEFINITIVNO: Strahinja Pavlović prodat! Neće putovati u Surdulicu, već u Francusku

Partizan će tokom zime pokušati da otkupi ugovor Umara Sadika iz Rome, a izlazna klauzula je 1,6 miliona evra. Nema sumnje da bi Partizan već u junu mogao da dobije mnogo veću sumu novca od prodaje Nigerijca.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

2 Komentara

  1. Potpisati Bobana,vratiti Bogosavca i Aksentijevica,dovesti Docica,vratiti Jojica i eventualno dovesti Petkovica iz Javora a Gigica dati na pozajmicu u Macvu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter