0
Evrokupovi

SOLBAKEN OTVORENO: Ne plaši me nijedan igrač Crvene zvezde, ali navijači…

Objavljeno: 05.08.19 u 18:52

Norveški trener Stale Solbaken istakao je da će se njegovi igrači potruditi da ostave dobar utisak protiv Crvene zvezde u Beogradu.

– Radujem se izazovu i atmosferi koje su pred nama. Ne plašim se nijednog igrača Zvezde, ali nismo nikada igrali u takvoj atmosferi. Mi smo jedan dobar tim, nismo 11 individualaca, već snažna ekipa, borimo se zajedno. Nadam se da možemo da odnesemo dobar rezultat kući, a bitno je samo da igramo dobro. Ne želim da nagađam koji će biti rezultat, da li 5:0, 1:5 ili 10:0. Samo je bitno da ostvarimo dobar rezultat – izjavio je trener Kopenhagena na konferenciji za medije u Beogradu.

Na pitanje novinara kojeg igrača se plaši kod srpskog prvaka, rekao je da ga ne plaši nijedan igrač Crvene zvezde.

– Oni imaju raznovrsnost u u napadu, dva različita napadača, tu je i Marko Marin, imaju različita krila i moraćemo dobro da pazimo. Videćemo postavu, pa ćemo shodno tome igrati.

Prva utakmica 3. kola lige šampiona igra se sutra u 20:45 na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu, dok će se revanš u Kopenhagenu igrati 13. avgusta. 

Pobednik duela između Kopenhagena i Zvezde će u baražu Lige šampiona igrati protiv švajcarskog prvaka Jang bojsa iz Berna. 

Autor – Lazar Kuzmanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter