0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezdina želja ima unosniju ponudu, moraće na ‘Marakani’ brzo da reaguju!

Objavljeno: 13.05.19 u 12:24

Reakcija iz Ljutice Bogdana će morati da usledi brže nego što su se nadali, jer potencijalno pojačanje ima novu, unosniju ponudu iz inostranstva.

Pre nepune dve nedelje, HotSport je prvi preneo saznanje da je štoper Radničkog iz Niša Radovan Pankov na listi želja Crvene zvezde.

On kao navijač crveno-belih u razgovoru za naš sajt je priznao da priželjkuje transfer na ‘Marakanu’ i da oseća da je pravo vreme za to. Međutim, dobre igre u dresu ‘meraklija’ ove sezone preporučile su ga za novi odlazak van Srbije.

Kako saznajemo, Pankov želi u Zvezdu, ali na stolu ima i drugu opciju, a to je ponuda kazahstanske Astane, koja je svakako mnogo unosnija od beogradskih crveno-belih.

Astana je poslednjih godina sve češće učesnik grupnih faza Lige Evrope i novac sigurno više mami da ode u Kazahstan. Međutim, to je za sada opcija ‘B’, dok se sačeka ishod pregovora sa Crvenom zvezdom.

Radovan Pankov već ima internacionalnog iskustva, igrao je u Rusiji za URAL, na Kipru za AEK iz Larnake, a u Srbiji je osim Radničkog, nosio i dres Vojvodine.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter