0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA NAPRAVILA ZBRKU: Nova promena termina Zvezdine utakmice, evo kada crveno-beli slave titulu

Objavljeno: 04.05.19 u 10:59

Dok igrači i sudije ne izađu na teren, nećemo znati da je termin konačan…

U ozbiljnim ligama, čijim putem bi trebalo da ide i naša termini utakmica poznati su još na staru i nema mnogo promena, ali ne i u Superligi.

Juče se pojavila vest da crveno-beli neće igrati u predviđenom terminu i da se utakmica protiv Mladosti iz Lučana pomera, a već danas stigla je nova odluka Zajednice klubova. Iako je termin odigravanja utakmice 35. kola Superlige, između Crvene zvezde i Mladosti pomeren za nedelju u 19 časova, na adresu kluba iz Ljutice Bogdana je stigla nova odluka pa će meč početi u prvobitno zakazano vreme – od 18 časova.

Ostaje pitanje kako je do ovakve greške došlo i kako je moguće da se samo dan uoči utakmicu ne zna termin njenog odigravanja. Nejasno je i koji su razlozi ovakve odluke, a pretpostavka je da su bezbedonosne prirode, jer je i utakmica koju Partizan i Napredak igraju u Humskoj takođe pomerena sa 16 na 18 sati.

Okršaj sa ekipom iz Lučana za četu Vladana Milojevića ima veliki značaj, reć u slučaju pobede šampionski pehar ostati na Marakani bez obzira šta do kraj uradi niški Radnički. Zbog svega iz kluba su odlučili da upute izvinjenje navijačima:

– Klub se ovom prilikom izvinjava svim zvezdašima zbog promena na koje nije mogao da utiče i poziva sve kojima je crveno-bela boja u srcu da u nedelju od 18 sati, na Marakani, zajedno podržimo izabranike Vladana Milojevića na putu do pobede kojom bismo i zvanično odbranili šampionski tron, poručili su crveno-beli.

Ostale utakmice petog kola plej-ofa u Nišu (Radnički – Vojvodina) i Beogradu (Čukarički – Proleter) trebalo bi da budu odigrane od 18 časova…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter