1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE PROMENE: Ni Partizan neće igrati u predviđenom terminu protiv Napretka

Objavljeno: 04.05.19 u 10:15

Posle pomeranja termina u komšiluku i crno-beli su dobili dopis iz Zajednice za meč sa Napretkom.

Izgleda samo kod nas dva dana uoči prvenstvenog kola se pomera satnica već ranije utanačena, a posle Crvene zvezde, koja će dočekati Mladost iz Lučana od 19 časova, usledila je promena početka meča u Humskoj. Umesto od 16 časova, kako je najavljeno, megdan između Partizana i Napretka pomeren je za dva sata kasnije uz obrazloženje iz Zajednice, kako bi se sačuvao integritet takmicenja. Razlog da ‘večiti’ rivali budu razdvojeni sat vremena je iz bezbednosni, da ne bi došlo do eventualnog sukoba navijača na Autokomandi pošto su dva stadiona veoma blizu.

Klubovi i televizija ‘Arena’ su obavešteni oko promena tako da će mečevi Zvezde i Partizana ići na dva kanala, što je novo remećenje šeme prenosa za vikend. Prema propozicijama takmičenja poslednja dva kola ove sezone, koja se završava 19. maja i ostaje samo baraž za jedno mesto naredne sezone u eluti počinjaće verovatno od 17 časova.

U Engkeskoj termini su zacementirani posle žreba i samo ‘viša sila“ (nevreme ili igranje klubova u Evropi) može da ih pomeri, ali nekoliko nedelja ranije…

0
0

1 Komentara

  1. „…da se sacuva inegritet lige…“
    Koje lige, koji integritet i u kojem kolu se pokusava cuvati integritet?

    Akk je integritet livada lige konstantno srozavan od strane drzave i drzavnog projekta od prvog do 34 kola sta to pokusavamo sacuvati u poslednja tri kola?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter