Kao ozeblo sunce čeka se da selektor Srbije Mladen Krstajić saopšti spisak reprezentativaca za mečeve sa Litvanijom i Rumunijom u Ligi Nacija.

Promena će biti. To je postalo sasvim jasno, ne samo zbog ‘rata’ koji bukti na relaciji stručni štab – Luka Milivojević. Po svemu sudeći selektor Mladen Krstajić odlučio je da oproba neke mlađe snage, a spekulisalo se da je među njima i ime veziste Partizana Danila Pantića. Ipak, mladi kreativac neće igrati za ‘A’ tim, jer je potreban Goranu Đoroviću za mladu reprezentaciju i odlučujuće mečeve u kvlafikacijama sa Rusijom i Makedonijom. Ista stvar je i sa napadačem Ajntrahta iz Frankfurta Lukom Jovićem.


Promena bi trebalo da bude i na golu, te bi sa spiska mogao da ispadne Vladimir Stojković. Šansu bi trebalo da dobiju Marko Dmitrović, Predrag Rajković i Aleksandar Jovanović. Ipak, to ne znači da u nekim narednim akcijama Mladen Krstajić neće pozvati i čuvara mreže Partizana.

Na spisku sigurno neće biti Duška Tošića, ali će se vratiti oporavljeni Matija Nastasić. Zbog povrede u timu neće biti Nemanje Matića, ali se vraća Mijat Gaćinović. Od ‘zlatnih orlića’ šansu bi mogli da dobiju Nemanja Maksimović i Milan Gajić.

Spisak reprezentativaca Mladen Krstajić bi trebalo da izdiktira najkasnije do kraja nedelje. Srbija u prvom kolu Lige Nacija gostuje u Litvaniji, a potom u Humskoj dočekuje Rumuniju.