8
Fudbal

‘RAT’ BUKTI: Ramadani i Milivojević želeli puč u reprezentaciji!

Objavljeno: 22.08.18 u 09:10

Ozbiljne optužbe na račun Luke Milivojevića i albanskog menadžera Falija Ramadanija izneo je pomoćnik Mladena Krstajića, Milan Obradović.

On je istakao da se u Rusiji spremao puč i to pred utakmicu sa Brazilom, a da je sve zakuvao Fali Ramadani preko svog štićenika Luke Milivojevića.

– Tokom prvenstva u Rusiji bilo je brojnih pokušaja da fudbalski menadžer Fali Ramadani preuzme „brigu“ o nekoliko reprezentativaca iz nacionalnog tima i u tome je imao veliku podršku svog igrača Luke Milivojevića. S obzirom na to da im to tada nije uspelo, išli su toliko daleko u svemu da su hteli da izazovu puč u reprezentaciji pred utakmicu protiv Brazila – istakao je Obradović za ‘Informer’.

Milan Obradović tvrdi da Luka nije izostavljen iz tima za Ligu Nacija zbog izjava za ‘Dejli mejl’, već dešavanja u Rusiji.

– Ako je želeo nešto da kaže, što to Luka Milivojević nije rekao po završetku šampionata u Rusiji, nego dva dana pre objave spiska selektora Krstajića za predstojeće utakmice u Ligi nacija? Pa zato što želi da stvori utisak u javnosti da ga u nacionalnom timu nema zbog tih izjava – rekao je Obradović i dodao:

– Ubeđen sam da nije slučajno da se Luka Milivojević baš sad oglasio i da je ovo samo još jedan u nizu pokušaja Falija Ramadanija da se destabilizuje reprezentacija Srbije. On to radi jer mu nije dozvoljeno da radi šta god poželi i sa kim god hoće.

Fudbalska reprezentacija Srbije okupiće se za 10 dana kada je čekaju dva meča C lige Lige Nacija protiv Litvanije i Rumunije.

0
0

8 Komentara

  1. Pa Kako vas nije sramota , u ove gluposti ni dete od 5 godina ne bi poverovalo .Taj Ramadani drzi vise od pola igraca u reprezentaciji tako da mu puč nije potreban da preuzme repku, a vrhovni vodja Kokeza I trenerska gromada (potrčko) Krstajic su unistili i Ono malo zara sto je bilo pre svetskog prvenstva a onda dokrajcili Na utakmici protiv Brazila.
    Sad ste nasli da je Luka organizovao PUČ zato sto je izjavio da je trener kriv za poraz ! Pa ko je kriv ..JA ??? Čovek kapiten u svakom klubu gde je igrao , proglašen za igrača sezone u klubu ,nikad u boljoj formi i sad da bi opravdao nepozivanje prosipate priče dva dana ….. sramota i bruka .. jadnooo dno dna . Slepci jedni zato nam je i sve tako u državi .
    BOJKOT !!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • E moj ti nemas pojma sta se desava,verujes ovim manipulatorima I medijima gde se takodje pise da narod sve bolje zivi! Vidic je Bog Junajteda a to see ne postize samo fudbalom a minute smo ispljuvali coveka koji je legendary u citavom svetu. Muslin je sve lepo objasnio tako je I bilo na sveckom SMS se nije video kao ni ovi veliki srbi koji NE pevaju himnu

      0
      0
      Odgovori
  2. Aùuuuu.nesrecnice gde tebe gurnuse Kokeza,Krstajic itd.Kao da mi ne znamo da je Luka u pravu,kao da smo mi coravi i gluvi pa nismo culi i videli sta je bilo sa Muslinom,Banetom,SMS-om itd.Bolje cuti i budi musko pa kazi da su te gurnuli da tu kokodaces gluposti.FSS je u stvari menadzerska agencija i nista vise.Ovu bagru samo Vucic moze da najuri,mislim i molim se da ima snage za to.Molim te predsednice,nemoj te dozvoliti vise Kokezi,Krstajicu,Kolarevu,Stojkovicu,Ljajicu da vise pridju repki a kamoli je vode ili igraju u njoj.Molim vas u ime svih ljubitelja sporta,daj te da se ugledamo na kosarku,vaterpolo itd.

    0
    0
    Odgovori
  3. KOJA ZAMENA TEZE!!! Ja vas DUGOOOOOOO neću pratiti….VI i vaš KOKEZA ne reprezentujete NAŠU SRPSKU REPREZENTACIJU već samo vaš lični džep…zna se koji sportisti ispunjavaju Srbiju ponosom… Vaterpolo, košarka,basket 3×3… tenis, atletika, odbojka….vi ste NULA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter