0
Fudbal

HRVAT U ‘PROCEPU’: Rakitić bi mogao da zamoli FIFA da iz grupe ‘E’ dalje odu tri reprezentacije!

Objavljeno: 07.06.18 u 18:26

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić je u velikoj ‘trilemi’ za koga da navija u ‘E’ grupi na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Tu grupu čine Brazil, Srbija, Švajcarska i Kostarika. Ivan Rakitić je zbog toga u velikom ‘procepu’. Naime, fudbaler Barselone je pre nekoliko dana govoreći o selektoru ‘orlova’ i svom velikom prijatelju Mladenu Krstajiću rekao da bi voleo da vidi Srbiju i Hrvatsku u finalu Mundijala. Sada je promenio mišljenje. Navija za Nejmara i Švajcarsku.

– Švajcarska je igrala veoma dobro protiv Španije (1:1). Brazil mnogo zavisi od Nejmara, iako imaju mnogo igrača iz najjačih liga. On pravi razliku. Ubeđen sam da Švajcarska ima dobre šanse. Imaju veoma dobru organizaciju i dosta talentovanih fudbalera. Želim im mnogo sreće, kao i mom prijatelju Nejmaru. Međutim, stajem uz Švajcarsku – rekao je Ivan Rakitić.

Možda bi hrvatski vezista mogao da zamoli FIFA da napravi presedan i zbog njega u osminu finala pusti tri selekcije iz ‘E’ grupe.

Ivan Rakitić je rođen u gradu Mulinu u Švajcarskoj, a karijeru je počeo u tamošnjem najtrofejnijem klubu Bazelu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter