0
Fudbal

IVAN RAKITIĆ: Bolje poznajem selektora Srbije nego mog u Hrvatskoj!

Objavljeno: 01.06.18 u 16:08

Fudbaler Barselone Ivan Rakitić na sav glas je nahvalio selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića kog zna iz vremena provedenog u Šalkeu.

Ivan Rakitić je istakao da bi voleo da u finalu Svetskog prvenstva igra protiv Srbije koju sa klupe predvodi njegov veliki prijatelj Mladen Krstajić.

– Naravno da bih voleo finale protiv Srbije. Imali bismo fantastičnu atmosferu u tom finalu, a boriti se u takvoj utakmici protiv svog prijatelja, koji mi je toliko pomogao u životu, u karijeri, bilo bi posebno lepo – rekao je Rakitić za ‘Večernji list’.

Vezista Barselone je rekao da bolje poznaje selektora Srbije od svog ‘izbornika’ Zlatka Dalića.

Mladena Krstajića poznajem bolje nego našeg selektora i bolje od svih ostalih mojih trenera. Mladen je za mene… Teško je reći brat, jer je dosta stariji od mene, ali je kao deo porodice. On je moj – poručio je Rakitić.

Tu nije bio kraj, selektor Srbije je dobio još pohvala.

– Znam kako razmišlja, kakvu ideju fudbala ima, šta očekuje… On je jedan od malo bivših igrača koji razume kako da se ponaša kada prestaneš da igraš i dobiješ novu funkciju. Nekada je teško razumeti da više nisi igrač. Svaka čast ljudima što su mu dali tu priliku. Čujem od nekih igrača da su srećni i zadovoljni s njim i neka to onda iskoristi da napravi pravu karijeru kao trener – dodao je on.

Hrvatska će na SP igrati u D grupi sa Argentinom, Islandom i Nigerijom, dok su rivali Srbije u E grupi Brazil, Švajcarska i Kostarika.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter