1
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

FLEŠ IZ AUSTRIJE: Srbi nisu jedini ‘euforični – ovo je ludi plan Austrijanaca posle rušenja ‘pancer divizije’! (FOTO)

Objavljeno: 04.06.18 u 12:10

Srbi su poznati kao navijači koji vrlo lako upadaju u euforiju, a iako su drugačijeg mentaliteta, čak i austrijski mediji su ‘poludeli’ posle pobede nad velikim rivalom, Nemačkom.

(Od izveštača HotSporta iz Austrije)

Dominik Tim igra odlično na Rolan Garosu, izbacio je Keija Nišikorija i u prvom je planu austrijskih medija, pa čak i ‘Kronen Cajtunga’ za region Burgenlanda gde se nalazi srpska ekspedicija.

Međutim, veliki prostor Austrijanci dali su svojoj fudbalskoj reprezentaciji koji su pre dva dana savladala Nemačku, inače velikog rivala.

Iako su ‘panceri’ bili oslabljeni neigranjem trojice važnih igrača, Austrija slavi veliku pobedu, a mediji najavljuju: ‘Kad su pali Nemci, sledeći su Brazilci!’

Austrija igra naredni prijateljski meč protiv Brazila, koji tu proveru koristi kako bi se spremio za start Mondijala i duel sa Švajcarskom 17. juna.

Međutim, dok mediji ‘luduju’ u euforiji, Austrijanci koje smo pitali za mišljenje u hotelu u gradu Stegersbahu, samo su se nasmejali na to i istakli da će pobeda nad Brazilom biti gotovo nemoguća.

FOTO: HOTSPORT

Srbija, koja se trenutno u ovoj regiji priprema za okršaj protiv Čilea i Bolivije u subotu, dobila je samo mali deo teksta pred večerašnji meč u Gracu na ‘Merkur areni’.

Navodi se izjava selektora Mladena Krstajića, iako on juče nije bio na konferenciji za medije pred utakmicu već Milan Rastavac, u kojoj on ističe da večeras neće izvesti najjači sastav, već će kombinovati tim, kao i da mu rezultat neće biti u prvom planu.

Interesantno, jer je Austrijancima čudno da izgovaraju četiri suglasnika uzastopno, selektora su preimenovali u Kristajić.

FOTO: HOTSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter