2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Škuletić u ponedeljak u Beogradu, ali…

Objavljeno: 19.05.18 u 13:40

Do kraja sezone Partizanu je ostalo da odigra još finale Kupa u Surdulici, a uprava kluba već uveliko traži pojačanja za sledeću sezonu.

Nemanja Nikolić iz subotičkog Spartaka potvrdio je za HotSport da se oko svega dogovorio sa Partizanom, ali da čeka razgovore dva kluba. Druga želja u špicu ‘parnog valjka’ za sledeću sezonu je Petar Škuletić.

Nekadašnji reprezentativac Srbije iza sebe ima sjajnu sezonu u Turskoj gde je za Genčlebirligi postigao 11 golova na 31 utakmici. Poslednji juče u pobedi nad Bursom 1:0. Tim iz Ankare je ispao iz lige, te je i Škuletić rešio da napusti klub. To želi da iskoristi Partizan i iskusnog napadača dovede kao zemnu za Leandre Tavambu, koji je na izlaznim vratima. Kako HotSport saznaje, Škuletić u ponedeljak stiže za Beograd i najverovatnije će tada doći do prvog kontakta.

Ipak, pregovori neće ići lako, jer Petar Škuletić ima ponude da ostane u Turskoj, ali i da se preseli u Rusiju. Videćemo šta Partizan u ovom trenutku može da ponudi napadaču koji je karijeru oživeo igrajući u Humskoj i Novom Sadu.

Na tragu informacije i Mirko Marković

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter