3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ ZA HOTSPORT: Radimo na tome da se završi posao sa Partizanom, Đole Ivanović i ja želimo da budemo još uspešniji u tandemu

Objavljeno: 18.05.18 u 12:40

Gotovo izvesno će prvo pojačanje crno-belih ovog leta biti napadač subotičkog Spartaka.

Ostalo je samo još da se superligaši dogovore oko obeštećenja i da Nemanja Nikolić krene put prestonice.

Zaslužio je to mladi napdač koji iza sebe ima jednu odličnu sezonu u Subotici, a njegova fudbalska priča će se nastaviti u jednom od dva najveća srpska kluba. Nikolić je u razgovoru za HotSport potvrdio da je dogovor veoma blizu, ali da još uvek nije posao završen.

– Još uvek smo na samo korak od dogovora, ali još dok ugovor ne bude potpisan smatram da posao nije završen. Moj agent i čelnici Partizana su u svakodnevnom kontaktu i radi se punom parom da se posao realizuje. Zaista ne znam dokle je došlo kada su pregovori između Spartaka i Partizana u pitanju, ali znam da je sa strane mog agenta i mene usmereno sve da se ovi pregovori realizuju, počeo je Nikolić priču za HotSport.

Član najboljeg tima domaćeg prvenstva u Humsku bi mogao da stigne kao zamena za Leandra Tavambu koji gotovo sigurno napušta Partizan ovog leta, a verovatno odlazi u belgijski Gent.

– Njega sam upoznao, fudbalski, još na kazahstanskim terenima dok smo obojica igrali u istom šampionatu i od tada znam o kakvom se igraču radi. U Srbiji je pokazao veliki kvalitet i zaslužio je da ode korak dalje u svojoj karijeri, nadam se da sam igrama u Superligi isto to zaslužio i ja. Partizan je veliki klub i to bi svakako bila velika stvar za mene.

Prelaskom Nikolića u redove crno-belih bi ponovo dovelo do tandema sa Đorđem Ivanovićem sa kojim je bio saigrač prošle sezone napadač.

– U poslednje vreme smo neprestano na vezi, razgovaramo o fudbalu, o tome šta bi mogli i kako da se desi. Želja je obojice da igramo zajedno to je jasno, i da ovoga puta naša saradnja bude još uspešnija nego što je to slučaj bio u Subotici.

Partizan će direktno uticati na sudbinu Spartaka što se evropskih kvalifikacija tiče, ukoliko crno-beli poraze Mladost i dođu do trofeja Kupa Srbije, Subotičani idu u Evropu.

– Ja sam i dalje navijač Spartaka, a i da nisam samo najbolje želim tom klubu. Naravno da ću navijati za Partizan u finalu kupa, svi ćemo navijati jer smo igrali odlično ove sezone i zaslužili smo Evropu.

FOTO: STARSPORT

 

0
0

3 Komentara

  1. E,da si lud….! Znamomi dobro za vas jadac. Unapred oznacite tacke , subjekte interesa i ogradite ih kao zabran. Kao toboze to je vase i da niko u taj zabran ne de. Ali vas ta taktika bas i ne ide, kod Dj. Ivanovica, pa sad sa ovim momkom , a i inace. Doduse, bili ste i SUmu napali, bezobrazno i bestidno da preotmetei nabili nam cenu. Kamo srece da ste, ali to je druga prica.A Sumu ce te to jednog momenta opako platiti, to smo dobro zapamtili!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter