4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOGOVOR SVE BLIŽE: Zvezda ostaje bez ‘Atomskog mrava’, stiže prekopotreban novac!

Objavljeno: 18.06.17 u 09:55

Vezista čeka da utanači platu, a ako sve bude po planu, potpisaće ugovor na tri godine sa Spartom iz Praga.

Mladi igrači su uvek pod lupom timova iz Evrope, i na njima je moguće zaraditi. Blizu odlaska iz Crvene zvezde je Srđan Plavšić.

Kako je pre nekoliko dana najavio HotSportza vezistu je stigla ponuda u Ljutice Bogdana, pa će se za obeštećenje od 1,5 miliona evra rastati sa mladim reprezentativcem Srbije.

Doduše, ostao je još završni korak:

– Ponuda je dobijena, ostali su sitni detalji za preciziranje. Ako ih Sparta ispuni, sve će biti gotovo za nekoliko dana. Još neki igrači imaju dozvolu za odlazak, rekli su za HotSport u Zvezdi.

Crveno-belima je potreban novac, pa će iz kluba verovatno otići i Mihailo Ristić, a takođe „zeleno svetlo“ imaju i Donald, Le Talek, Srnić…

Polako se definiše i ostanak Ričmonda Boaćija, a tačku na tu priču bi trebalo da stavi dolazak menadžera Ivice Pavlovića iz Italije.

 

0
0

4 Komentara

  1. Ahahaha, koji bre atomski mrav, daleko od toga, zvezda ce naredne sezone najverovatnije biti daleko slabije, ako se samo angazuju sudije da ih vade kad god zagusti negde, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma ne mogu ni sudije da je spase.Pojesce je veliki Partizan za dorucak ili mozda cak za uzinu!
      NA NA NA NA NA NA LIGA SAMPIONA LIFGA SAMPIONA

      0
      0
      Odgovori
  2. Koji prekopotreban novac kad zvezda dobija oko milion evra samo zato sto 20 posto ide spartaku, jos kad se ogradi i menadzer i kad se da Plavsicu zaostale plate, ostace im 800-900 hiljada od kojih se resava 15 dana funkcionisanja kluba?!

    0
    0
    Odgovori
    • То је полако увод у причу:
      ,,ове године је дуг ЦЗ додатно смањен мудрим улагањем и продајом за још 29мил евра. ЦЗ сада послује са добитком од 5мил евра“.
      Ваш Звездан.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter