2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE IDE SAMO PLAVŠIĆ: Čeka se upliv još milion i po evra na stadionu ‘Rajko Mitić’

Objavljeno: 17.06.17 u 09:25

Srđan Plavšić mogao bi pravo iz Poljske u Češku od čega bi Crvena zvezda inkasirala oko 1,5 miliona evra, a ista cifra nudi se za još jednog mladog fudbalera.

Odužila se misija odlaska Mihaila Ristića iz Crvene zvezde u Espanjol, a selidba u Barselonu mora da sačeka još desetak dana da menadžment španskog prvoligaša pripreme završan dogovor sa klubom iz ‘Ljutice Bogdana’. Suma koju su spremni da izdvoje je oko 1.5 miliona evra i kako saznaje HotSport, pre nekoliko dana je pored sportskog sektora i trener Kike Flores je odobrio dolazak mladog reprezentativca Srbije.

Mihailo Ristić je sa Srbijom na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i verovatno će karijeru nastaviti u Španiji, a novac kao i od Srđana Plavšića potreban je za funkcionisanje kluba, dok neko od stranaca ne bude prodat, a na spisku su Damjan Le Talek, Mičel Donald i Džon Ruiz. Gabonac Gelor Kanga je još na odmoru posle obaveza u reprezentaciji i posle 20. juna se očekuje dolazak veziste u Beograd.

0
0

2 Komentara

  1. ma neka svi odu osim donalda i le taleka niko nije odigrao bas znacajno a gabonac nas je vise unistio nego sto je doprineo pobedama koje smo imali…osim toga imamo mlade igrace koji bi ih mnogo bolje odmenili i doneli klubu finansijsku dobit za koju godinu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter